Jump to content

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008

Recommended Posts

Posted

Ενόψει της γιορτής του Πάσχα , και των καλοκαιρινών διαθέσεων του καιρού , φορέστε ελαφρά ρούχα και την καλή σας διάθεση , και ελάτε να κουβεντιάσουμε πάνω απ τα κολτάκια μας επί παντός επιστητού και φυσικά να συζητήσουμε - τι άλλο - για τα πατροπαράδοτα έθιμά μας το Πάσχα... :shock:

:lol: :lol:

Πέμπτη 17 Απριλίου 21.30 στο πάρκινγκ του DO IT ή Yabanaki στη Βάρκιζα... :wink:

Για δεστε εδώ όσοι δεν ξερετε που ειναι το σημείο συναντησης...

52466478ab1.th.jpg

Και αν θέλετε και την ευρύτερη περιοχή δέστε εδώ.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply
Posted

+1 και ελπίζω το coltακι να φύγει με αυτοκόλλητα αυτή τη φορά... :oops: :cry: :(

Posted

Θα προσπαθησω να ερθω και εγω αυτη την φόρα!!γιατι θα ειμαι Αθήνα!!!! :) )

Posted

Θα είμαι εκεί... 8) επιτέλους να τα πούμε και απο κοντά και να μπεί και λογότυπο του club στο τουτού μου :lol:

Posted

κατα 90% ειμαι μεσα....... :D :D

Posted

Chris will be there...

Posted

+1 άλλο ένα γρήγορο κόκκινο :mrgreen:

Posted

μέσα και εγώ!!!!!!!!!!!θα έχουμε αυτοκόλλητα για να βάλω στο coltaki?

Posted

+1 και απο μενα και τα φιλαρακια μου... Και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με πιασουν οι ντροπες παλι οταν ερθω θελω βολτιτσα :D :D ...Αντε θα τα πουμε απο κοντα παιδια, ελπιζω να τα καταφερω αυτη τη φορα :oops: :oops: :oops: ...

Posted

Βέβαια!Οφείλω κ μια κρεατοφαγεία στον Ζάχο!

Posted

Πεμπτη μαλλον θα φυγω για πασχαλινες διακοπες :D αλλα υπαρχει περιπτωση να την κανουμε και παρασκευη!!! :wink: επομενως θα δειξει αν θα ειμαι εκει.. Οχι τιποτα αλλο αλλα στην προηγουμενη συναντηση λογω σπασμενου τζαμιου δεν γινοταν να ερθω και δεν βρηκα και κανεναν να με φερει.. :( :cry: ΟΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

Posted

Εννοείται πως αν βρώ μεταφορικό μέσο (όποιος καλός Σαμαρείτης μπορεί να με πάρει θα το εκτιμήσω δεόντως) θα έρθω κι εγω.....

υ.γ τις γυναικες μας μπορούμε να τις φέρουμε? :lol:

Posted

Φτού...κ νόμιζα θα μου φερνες κανα βαζο βανίλια ρε....

Posted
άμα δεν μιλάνε΄πολύ... ///

Θα την βάλω σε safe mode :lol:

Posted
+1 και απο μενα και τα φιλαρακια μου... Και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με πιασουν οι ντροπες παλι οταν ερθω θελω βολτιτσα :D :D ...Αντε θα τα πουμε απο κοντα παιδια, ελπιζω να τα καταφερω αυτη τη φορα :oops: :oops: :oops: ...

Εσύ κανόνισε πάλι να σαι κανά χιλιόμετρο μακρια από μας και να μας παρατηρείς με τα κυάλια :lol:

Δε σου συγχωρούμε 2ο λάθος :D

Posted

Εσύ κανόνισε πάλι να σαι κανά χιλιόμετρο μακρια από μας και να μας παρατηρείς με τα κυάλια :lol:

Δε σου συγχωρούμε 2ο λάθος :D

Καλα τα λες...Αυτη τη φορα θα τα καταφερω... Αλλα ειπαμε θελω βολτιτσα :lol: :lol: :lol:

Posted

Στη συνάντηση θα έχουμε ΚΑΙ αυτοκόλλητα ΚΑΙ καπελάκια coltclub..!!! :wink: :D

Posted
Στη συνάντηση θα έχουμε ΚΑΙ αυτοκόλλητα ΚΑΙ καπελάκια coltclub..!!! :wink: :D

Σας ευχαριστούμε Κόμη! Θα το ανακοινώσω στο κολτάκι το απόγευμα να χαρεί... :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...