stragal Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Ενόψει της γιορτής του Πάσχα , και των καλοκαιρινών διαθέσεων του καιρού , φορέστε ελαφρά ρούχα και την καλή σας διάθεση , και ελάτε να κουβεντιάσουμε πάνω απ τα κολτάκια μας επί παντός επιστητού και φυσικά να συζητήσουμε - τι άλλο - για τα πατροπαράδοτα έθιμά μας το Πάσχα... :shock: Πέμπτη 17 Απριλίου 21.30 στο πάρκινγκ του DO IT ή Yabanaki στη Βάρκιζα... :wink: Για δεστε εδώ όσοι δεν ξερετε που ειναι το σημείο συναντησης... Και αν θέλετε και την ευρύτερη περιοχή δέστε εδώ.
savah Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 +1 και ελπίζω το coltακι να φύγει με αυτοκόλλητα αυτή τη φορά... :oops: :cry:
poly Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Θα προσπαθησω να ερθω και εγω αυτη την φόρα!!γιατι θα ειμαι Αθήνα!!!! )
cZc TuRbO... Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Θα είμαι εκεί... επιτέλους να τα πούμε και απο κοντά και να μπεί και λογότυπο του club στο τουτού μου
panaua Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Δυστυχώς θα είμαι Πάτρα.. :cry: Καλά να περάστε
billy`s Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 μέσα και εγώ!!!!!!!!!!!θα έχουμε αυτοκόλλητα για να βάλω στο coltaki?
Pantelis1987 Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 +1 και απο μενα και τα φιλαρακια μου... Και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με πιασουν οι ντροπες παλι οταν ερθω θελω βολτιτσα ...Αντε θα τα πουμε απο κοντα παιδια, ελπιζω να τα καταφερω αυτη τη φορα :oops: :oops: :oops: ...
niCOLeTa Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Βέβαια!Οφείλω κ μια κρεατοφαγεία στον Ζάχο!
titinoulina Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Πεμπτη μαλλον θα φυγω για πασχαλινες διακοπες αλλα υπαρχει περιπτωση να την κανουμε και παρασκευη!!! :wink: επομενως θα δειξει αν θα ειμαι εκει.. Οχι τιποτα αλλο αλλα στην προηγουμενη συναντηση λογω σπασμενου τζαμιου δεν γινοταν να ερθω και δεν βρηκα και κανεναν να με φερει.. :cry: ΟΧΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!
toutouni Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 θα είμαι νοητά μαζί σας λόγω επαγγελματικού ταξιδιού :-(
Narmel Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Εννοείται πως αν βρώ μεταφορικό μέσο (όποιος καλός Σαμαρείτης μπορεί να με πάρει θα το εκτιμήσω δεόντως) θα έρθω κι εγω..... υ.γ τις γυναικες μας μπορούμε να τις φέρουμε?
stragal Posted April 14, 2008 Author Report Posted April 14, 2008 Φτού...κ νόμιζα θα μου φερνες κανα βαζο βανίλια ρε....
Narmel Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 άμα δεν μιλάνε΄πολύ... /// Θα την βάλω σε safe mode
Narmel Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 +1 και απο μενα και τα φιλαρακια μου... Και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με πιασουν οι ντροπες παλι οταν ερθω θελω βολτιτσα ...Αντε θα τα πουμε απο κοντα παιδια, ελπιζω να τα καταφερω αυτη τη φορα :oops: :oops: :oops: ... Εσύ κανόνισε πάλι να σαι κανά χιλιόμετρο μακρια από μας και να μας παρατηρείς με τα κυάλια Δε σου συγχωρούμε 2ο λάθος
Pantelis1987 Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 +1 και απο μενα και τα φιλαρακια μου... Και επειδη ειμαι σιγουρος οτι θα με πιασουν οι ντροπες παλι οταν ερθω θελω βολτιτσα ...Αντε θα τα πουμε απο κοντα παιδια, ελπιζω να τα καταφερω αυτη τη φορα :oops: :oops: :oops: ... Εσύ κανόνισε πάλι να σαι κανά χιλιόμετρο μακρια από μας και να μας παρατηρείς με τα κυάλια Δε σου συγχωρούμε 2ο λάθος Καλα τα λες...Αυτη τη φορα θα τα καταφερω... Αλλα ειπαμε θελω βολτιτσα
stragal Posted April 15, 2008 Author Report Posted April 15, 2008 Στη συνάντηση θα έχουμε ΚΑΙ αυτοκόλλητα ΚΑΙ καπελάκια coltclub..!!! :wink:
savah Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Στη συνάντηση θα έχουμε ΚΑΙ αυτοκόλλητα ΚΑΙ καπελάκια coltclub..!!! :wink: Σας ευχαριστούμε Κόμη! Θα το ανακοινώσω στο κολτάκι το απόγευμα να χαρεί...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.