Geo_x Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Αν και την τελευταια στιγμη (οπως ολα τα πραγματα στην Ελλαδα ), κανονιστηκε να γινει απο κοινου η συναντηση την Κυριακη 22 Μαιου, στη Κοζανη, με το CοltNet.gr! Προς το παρον δεν ειναι ετοιμο αναλυτικα το προγραμμα της ημερας, αλλα θα περιλαμβανει τα γνωστα.....καφε, πολυ φαγητο, φωτογραφιες/βιντεο και καποιες εκπληξεις που ετοιμαζουν τα παιδια απο τον Βορρα. Για οτιδηποτε νεοτερο θα ενημερωθειτε εδω. Σιγουρα για τους πιο πολλους ειναι δυσκολο να παραβρεθουν λογω αποστασεως, αλλα θα ειναι μεγαλη μας χαρα αν μας τιμησετε με την παρουσια σας! Οι υπολοιποι που ειστε απο γυρω-γυρω.....ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ...θα περασουμε τελεια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_x Posted May 3, 2011 Author Report Share Posted May 3, 2011 +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvibes Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 +1 (95%) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalis_paros Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 χαροκαμένε Geo_x έχω το ένα ''γουοκι τοκι'' σου....σήμερα το ανακαλυψα μεσα στο αμάξι...παρε με τηλ να κανονίσουμε να σου το στείλω...αντε καλα να περάσετε...ζηλεύω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_x Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis-bar-beris Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 + 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λαμπρος Κ. Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 Οχι Κοζανη ρε κοντα ειναι...Δυδυμοτειχο επρεπε να κανετε την συναντηση να βολευει και τους Κρητικους...αντε και την επομενη Κυπρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_x Posted May 4, 2011 Author Report Share Posted May 4, 2011 xαxαxα! Ελα ρε Λαμπρο μην τρελενεσαι! Η εκδρομη διοργανωνετε απο το cn.gr που εχει (θεωρητικα) την Θεσσαλονικη σαν εδρα και εμεις απλα συμμετεχουμε. Κανονιζουμε και μια λιγο πιο νοτια.....ειναι το μονο ευκολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolidisg Posted May 4, 2011 Report Share Posted May 4, 2011 φιλαράκια καλά να περάσετε!!!δυστυχως είμαι φανταράκι!!!Ορεστιάδα κ δυσκολα να πάρω άδεια!!!έρχονται τα σκηνάκια-πλωτα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zak Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 +1 Άντε να σας δούμε απο κοντά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ayrton_czt Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 επειδη σπουδαζα κοζανη κ μπορει να ανεβω για την πτυχιακη αυτον το καιρο αν πεσουν κοντα οι μερες θα ανεβω κ εγω..αλλα επειδη το εχω κανει ποοολλες φορες το πανω κατω μην παρετε χαρτι κ μολυβι για να βγαλετε τα εξοδα βενζινες κ διοδια..δεν θα ανεβει κανενας ετσι..χαχαχααχα..ειναι να το παρεις αποφαση κ να ξεκινησεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ayrton_czt Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 xαxαxα! Ελα ρε Λαμπρο μην τρελενεσαι! Η εκδρομη διοργανωνετε απο το cn.gr που εχει (θεωρητικα) την Θεσσαλονικη σαν εδρα και εμεις απλα συμμετεχουμε. Κανονιζουμε και μια λιγο πιο νοτια.....ειναι το μονο ευκολο! κανονιστε για ναυπλιο επιδαυρο..ειναι κ κοντα ειναι πολυ ομορφα ειναι κ ο δρομος κορινθου επιδαυρου στην μεση που ειναι απλα @αυλα..(αν κ εχετε ξαναερθει οταν σπουδαζα κ ημουν κοζανη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ορεστη θα γινει συντομα κ αυτο ,θα διοργανωθει αμεσα-off and go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikoro Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Μεχρι Αλιβερι εφτασα για το club μας! καιρος να γινει και κατι εδω κοντα !! οποτε +1 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ayrton_czt Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Ορεστη θα γινει συντομα κ αυτο ,θα διοργανωθει αμεσα-off and go Μακαρι να γνωρισω κ την παρεα..βαλτε το στο προγραμμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kepas Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Με το colt/net.gr??? Θα ερθω αν κατσουμε σε διαφορετικα τραπεζια με αυτους κ να τους εχουμε πλατη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliveri GT Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Μεχρι Αλιβερι εφτασα για το club μας! καιρος να γινει και κατι εδω κοντα !! οποτε +1 ! αν είχε προγραμματιστή για σαββατο θα ερχόμουνα σίγουρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvibes Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Με το colt/net.gr??? Θα ερθω αν κατσουμε σε διαφορετικα τραπεζια με αυτους κ να τους εχουμε πλατη... Γιατι τι σε χαλάει δεν κατάλαβα ? Nα βγάλεις την συμμετοχη σου απο το cn τότε :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliveri GT Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 λοιπον εκανα προχειρο υπολογισμο για την βενζινη στο 1,78ε το αμαξι μου θα καψει(20ε κανω 100χλμ μεση καταναλοση) 100ε στο πιγενε κ 100 στο ελα,η κοζανη ειναι πανω κατω 500χμλ απο αλιβερι,κανα 30 ευρο στα διοδια θα φαμε κανα 100αρικο σε αλλα πραγματα....330 για 1 μερα,δυστιχος για τα παιδια του νοτου απλα δεν γινετε! κριμα γιατι την εχω γυρισει ολοι την βορεια ελλαδα κ ειναι πανεμορφει (ατιμε ΓΑΠ τοτε η βενζινη ειχε 0,85) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvibes Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Eγω υπολογιζω απο Αθήνα...για ολο το 2μερο να κάψω 2 ρεζερβουάρ...χοντρικα να πω δλδ 120-140 ευρω...+ τα διοδια 40 - 50 (πηγαινε-ελα) = 160 - 190 ευρω !! Αμα βάλω και τα προσωπικα έξοδα το Σάββατο/Κυριακή δλδ περιπου 60 - 90ευρω (χοντρικά)...το σύνολο ανέρχεται περίπου στα 220 - 280 ευρώ !! Θα τσούξει αρκετα...!! :money: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_x Posted May 5, 2011 Author Report Share Posted May 5, 2011 Θα τσούξει αρκετα...!! :money: ...ναι αλλα θα σ' αρεσει! ΧΑΧΑΧΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ayrton_czt Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 λοιπον εκανα προχειρο υπολογισμο για την βενζινη στο 1,78ε το αμαξι μου θα καψει(20ε κανω 100χλμ μεση καταναλοση) 100ε στο πιγενε κ 100 στο ελα,η κοζανη ειναι πανω κατω 500χμλ απο αλιβερι,κανα 30 ευρο στα διοδια θα φαμε κανα 100αρικο σε αλλα πραγματα....330 για 1 μερα,δυστιχος για τα παιδια του νοτου απλα δεν γινετε! κριμα γιατι την εχω γυρισει ολοι την βορεια ελλαδα κ ειναι πανεμορφει (ατιμε ΓΑΠ τοτε η βενζινη ειχε 0,85) +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis38 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Χαρας ευαγγελια για τους Γιαννιωτες, πανε κι'ερχονται με 40 ευρω...εκτος και αν πανε συνεχως 200 στην Εγνατια... διολου απιθανο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Mπράβο παιδιά καλά να περάσετε !! Εγώ είμαι πανταχού παρών..και τα πάντα πληρών !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makis38 Posted May 5, 2011 Report Share Posted May 5, 2011 Πως απο τα 10,000 plus, επεσες στα 109...επεσε haircut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.