Jump to content

Administrator

Administrator
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Administrator

 • Rank
  Web Administrator

Recent Profile Visitors

2,081 profile views
 1. καλημερα παιδια γιατι δεν εχει ενεργοποιηθει ο λογαριασμο μου ακομη?

 2. Καλησπέρα σας! Ήθελα να ρωτήσω γιατί δεν έχει ενεργοποιηθεί ο λογαριασμός μου ακόμη;

 3. Administrator

  Γεια σας!

  Καλως Ηρθες
 4. Αριθμός Δημοσιεύσεων (Post) Ανάλογα με τον αριθμό δημοσιεύσεων κάθε μέλους υπάρχουν και κάποιες βαθμίδες στις οποίες εντάσσεται. Η Βαθμίδα και ο αριθμός δημοσιεύσεων φαίνονται στα αριστερά από κάθε δημοσίευση στα στοιχεία του μέλους. Η βαθμίδα ορίζεται με τον ανάλογο αριθμό μαύρων κουκκίδων. Βαθμίδες: 1η : Εώς 50 δημοσιεύσεις ( 0 κουκκίδες) 2η : Εώς 100 δημοσιεύσεις ( 1 κουκκίδα) 3η : Εώς 300 δημοσιεύσεις ( 2 κουκκίδες) 4η : Εώς 500 δημοσιεύσεις ( 3 κουκκίδες) 5η : Εώς 1000 δημοσιεύσεις ( 4 κουκκίδες) 6η : Εώς 2000 δημοσιεύσεις ( 5 κουκκίδες) 7η : Εώς 3000 δημοσιεύσεις ( 6 κουκκίδες) 8η : Εώς 5000 δημοσιεύσεις ( 7 κουκκίδες) 9η : Από 5000 και άνω δημοσιεύσεις ( 8 κουκκίδες) ΥΓ. H παραπάνω διαβάθμιση υπήρχε εδώ και πολύ καιρό στο Forum απλά τώρα έγινε αναλυτική παρουσίαση της.
 5. To Forum διαθέτει επιλογή γλώσσας. Ο κάθε χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε Αγγλικά ή Ελληνικά. Ο τρόπος αλλαγής είναι από την αρχική σελίδα του Forum (http://www.coltclub.gr), στο κάτω αριστερό μέρος της, υπάρχει η ένδειξη της γλώσσας που χρησιμοποιείται την δεδομένη στιγμή. Με "κλίκ" πάνω στην γλώσσα μας αναδύεται η επιλογή γλώσσας.
 6. Ήρθε η ώρα για την επόμενη Επίσημη Συνάντηση του COLT//CLUB.GR !!! Το καλοκαίρι δυστυχώς (θεωρητικά) τελείωσε... και οι περισσότεροι επέστρεψαν και μπήκαν στους ρυθμούς της καθημερινότητας. Για να ξεκινήσει λοιπόν καλά το Φθινόπωρο το Club φροντίζει να τονώσει το ηθικό των μελών του με αυτή την Συνάντηση που θα σας κάνει να περάσετε ωραία και να ξεχαστείτε από τα προβλήματα σας. Ημέρομηνια διεξαγωγής : ΤΕΤΑΡΤΗ 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ώρα διεξαγωγής : 20:00 (8 μ.μ.) Τόπος : ΣΕΦ (στο πάνω Parking αν ειναι ανοιχτό) Θα χαρούμε πολύ να συμμετέχετε !! Nέα και παλιά μέλη σας περιμένουμε Δηλώστε συμμετοχές (*Θα έχουμε και αυτοκόλλητα)
 7. Administrator

  ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ

  Ωραια τα λεει ο xvibes
 8. Tα πόστ μου είναι καθαρά διακοσμητικό στοιχείο...βάζω όσα θέλω !!
 9. Mπράβο παιδιά καλά να περάσετε !! Εγώ είμαι πανταχού παρών..και τα πάντα πληρών !!
 10. Ο ελάχιστος αριθμός δημοσιεύσεων (posts) που πρέπει να έχει ένα μέλος ώστε να γράψει ή να ανοίξει νέο θέμα στις ακόλουθες θεματικές ενότητες είναι τρεις (3). Group Buys Προσφορά Ζήτηση Πωλήσεις Αυτοκινήτων
 11. Οι απόψεις που εκφράζονται στις δημοσιεύσεις (posts) είναι αποκλειστικά απόψεις όσων τις εκφράζουν και δεν αντιπροσωπεύουν τη γνώμη του ιστότοπου Colt//Club.gr και της διαχειριστικής ομάδας του.
 12. Η Οργανωτική δομή του COLT//CLUB.GR H οργάνωση του CLUB γίνεται με κριτήριο την ομάδα (Group) στην οποία ανήκει κάθε μέλος (σε κάθε κατηγορία υπάρχουν τα ανάλογα προνόμια-καθήκοντα). Ο λόγος ύπαρξη της δομής αυτής, είναι ώστε να είναι διακριτά τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις μεταξύ των ομάδων μελών. Με την ορθή κατανομή αρμοδιοτήτων γίνεται πιο σωστά η διαχείριση του forum. Ομάδες Μελών : 1η : Administrator 2η : Super Moderators 3η : Moderators 4η : V.I.P. Members 5η : Executive Members 6η : Senior Members 7η : Traders 8η : Members 9η : Newbies - Ο Administrator είναι ο γενικός διαχειριστής του forum. - Oι Super Moderators είναι οι διαχειριστές και γενικοί συντονιστές του forum. Στην ομάδα αυτή ανήκουν ο Geo_x , xvibes , borbos - Oι Moderators είναι οι συντονιστές του forum. Σε αυτή την ομαδα ανήκουν ο arkas , Revolver , mevsem - Oι V.I.P. Members, Executive Members και Senior Members έχουν καθαρά τιμητικό χαρακτήρα χωρίς υποχρεωτικά καθήκοντα ή προνόμια εντός και εκτός του forum. Eίναι μέλη τα οποία θέλουμε να τιμήσουμε για την προσφορά τους στο forum όσο και για την προώθηση και τον εμπλουτισμό του. Πέρα από τα παραπάνω, βασικό κριτήριο επιλογής των μελών των ανωτέρω ομάδων είναι ο συνδυασμός αρχαιότητας και συμμετοχής με δημοσιεύσεις στο forum αλλά και σε συναντήσεις. Οι διαφορές μεταξύ των παραπάνω ομάδων δεν είναι μεγάλες με σημαντικότερη ότι τα V.I.P. Members είναι μέλη που έχουν διατελέσει διαχειριστές - συντονιστές στο παρελθόν και έχουν με τα Executive Members λίγα περισσότερα προνόμια εντός του forum από τα Senior Members . - Οι Traders είναι μια ομάδα η οποία αποτελείται από Εταιρίες-Καταστήματα που συνεργάζονται με το COLT//CLUB.GR. - Oι Members αποτελούν την βάση του COLT//CLUB.GR είναι όλα τα απλά μέλη που το στελεχώνουν. - Οι Newbies είναι όλα τα μέλη τα οποία ο λογαριασμός τους δεν έχει ενεργοποιηθεί (Εγγραφή & Ενεργοποίηση Νέων Μελών)
 13. Πολλές φορές απο λάθος κατα την σύνταξη ενός post ή επειδή μας έχει ζητηθεί απο κάποιον Μoderator ή Power User, πρέπει να κάνουμε τροποποίηση στο post μας (edit) Αυτό γίνεται με κλίκ στο κουμπί "Edit" - "Επεξεργασία" στο κάτω μερος του post μας !
 14. Ως γνωστόν πολλα μέλη δεν εχουν την δυνατοτητα να παρακολουθουν καθημερινός το Forum !! Και επειδη αρκετά θέματα (Topic) δεν τα παρακολουθουν, δηλαδη δεν λαμβάνουν μήνυμα στο e-mail τους για κάθε νέο post στο συγκεκριμενο θέμα, δημιούργηθηκε ο mini οδηγός (βοηθός) ωστε να υπάρχει σωστότερη ενημέρωση στις θεματικες ενότητες του Forum !! - Αρχικά με κάθε είσοδο στο Forum καλό θα ήταν να κλικάρουμε στο "View New Content " - "Εμφάνιση Νέου Περιεχομένου" - Επίσης αν ενα συγκεκριμένο θέμα στο Forum θέλουμε να το παρακολουθήσουμε δλδ να λαμβάνουμε e-mail οταν αναρτηθεί ενα νέο post σε αυτό, τότε μπορούμε να πατήσουμε το κουμπί "Follow This Topic" . Σε περίπτωση που έχουμε ποστάρει εντός του θέματος τότε αυτόματα το παρακολουθούμε και η επιλογη Follow This Topic αλλάζει και μετατρέπεται σε "Unfollow This Topic" δηλαδη διακοπη της παρακολούθησης του θέματος)
×