Jump to content

Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας


Recommended Posts

Κάθε μέλος θα πρέπει να ακολουθεί τους εξής κανόνες:

 

1. Εφ' όσον γράφουμε στην ελληνική γλώσσα, χρησιμοποιούμε μόνο ελληνικούς χαρακτήρες με πεζά γράμματα. Τα κεφαλαία γράμματα και τα greeklish δεν επιτρέπονται.

 

2. Απαγορεύεται η χρήση υβριστικού, ειρωνικού, κακεντρεχούς και εν γένει προσβλητικού περιεχομένου, είτε με την μορφή κειμένου (με λίγα λόγια ΔΕΝ προσβάλουμε κάνοντας χρήση του γραπτού λόγου), είτε με οποιαδήποτε άλλη μορφή (άσεμνες, προκλητικές φωτογραφίες, links κ.τ.λ)

 

3. Η θεματολογία του κάθε thread, πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. Δεν βγαίνουμε εκτός θέματος.

 

4. Όταν θέλουμε να αντλήσουμε την οποιαδήποτε πληροφορία, ελέγχουμε πρώτα το forum πριν ανοίξουμε καινούργιο θέμα. Πολύ πιθανόν να έχει υπάρξει αντίστοιχη δημοσίευση που να απαντά σε όλα τα ερωτήματα μας.

 

5. Δεν δημοσιεύουμε ολόκληρες φωτογραφίες αλλά μόνο thumbnails. Πατήστε εδώ για οδηγίες.

 

Οποιαδήποτε δημοσίευση δεν πληρεί τους παραπάνω κανόνες μπορεί να διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση. Εάν οποιοδήποτε μέλος συνεχίζει κατ' επανάληψη να μην πληρεί τους παραπάνω κανόνες τιμωρείται από τους Super Moderators ή Moderators του Forum, και στην χειρότερη περίπτωση δεν θα παραμένει ως μέλος του forum θα διαγράφεται πάραυτα.

 

Η Διαχειριστική Ομάδα αυτού του forum ουδεμία ευθύνη φέρει για το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων των μελών του, καθώς και για το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου στο οποίο παραπέμπουν τυχόν σύνδεσμοι (links) εντός των δημοσιεύσεων.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Το Club αποτελείται από δύο μέρη...

 

Η μία η ενότητα Colt CLUB μέσα στην οποία κάνουμε φίλους, χαβαλέ, ανοίγματα, καφέδες, βόλτες, εκδρομές...κλπ

 

και η άλλη είναι οι τεχνικές ενότητες δηλαδή Colt 2004+, Προηγούμενο Colt (CJ), Αγορά Colt CLUB. Αυτές οι τρεις ενότητες είναι και το ΤΕΧΝΙΚΟ FORUM!

 

Μέσα στο FORUM ισχύουν οι κανόνες που διέπουν ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...

 

1. Μιλάμε ΜΟΝΟ όταν έχουμε κάτι να πούμε (τεχνική πληροφορία ή ερώτηση)

 

2. Μπορούμε ελεύθερα να κάνουμε την οποιαδήποτε ερώτηση

 

3. Μιλάμε ευγενικά

 

4. Δεν ποστάρουμε εκτος θέματος

 

5. Υπακούμε τους κανόνες του φόρουμ

 

6. Ακούμε τους Super Moderators - Moderators ασυζητητί και μόνο εαν θεωρεί κάποιος ΜΟΝΟ για τον εαυτό του ότι αδικήθηκε τοτε μπορεί να μας στείλει ΜΟΝΟ πμ. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν χρειάζεται την αλληλεγγύη κάποιου

 

7. Δεν ξεκινάμε να συζητάμε αποφάσεις ή παρατηρήσεις που έγιναν σε μας ή σε τρίτους απο Super Moderators - Moderators

 

(Για τα δύο τελευταία ανοίξαμε το [/url]Κουτί παραπόνων ότι θέλετε εκεί αλλά ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ). Αυτά κύριοι ισχύουν παγκοσμίως στα φόρα και δεν θα πρωτοτυπήσουμε εδώ με άλλους κανόνες.

 

Το Forum μας ως αναφορά το τεχνικό του περιεχόμενο ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ για Colt νέας γενιας αυτή την στιγμή, και δεν προτιθέμεθα να αφήσουμε ΚΑΝΕΝΑΝ να το διαμορφώσει σε καφενείο.

 

Για να μην χαλάμε τις καρδιές μας, ακολουθήστε παρακαλώ τους παραπάνω κανόνες, και θα δείτε ότι δεν θα εχουμε πρόβλημα...

 

Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτούς τους κανόνες μπορεί να αποχωρήσει... δεν είναι σωστό να μην υπακούει και ταυτόχρονα να βάζει τους Super Moderators - Moderators σε δύσκολη θέση, ούτε να αναστατώνει την ομαλή λειτουργία του Forum...

Link to comment
Share on other sites

Σχετικά με τα nick names...

 

Παρακαλούμε να διαλέγετε προσεκτικά το nickname σας...

 

Εαν υπάρχει λόγος αλλαγής τους μπορείτε να απευθύνεστε σε κάποιον Super Moderator - Moderator με πμ εξηγώντας τους λόγους αλλαγής του.

 

Για μέλη που είναι αρκετό καιρό εγγεγραμμένα στο φόρουμ θα πρέπει να συντρέχει πολύ ειδικός λόγος για να γίνει αλλαγή.

 

Μπορεί να υπάρξουν περιπτώσεις που η Διαχειριστική Ομάδα να μην συμφωνεί για την αλλαγή, οπότε για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις επιλέξτε το από την αρχή να είναι κάτι που σας αντιπροσωπεύει...

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Παρακαλούνται τα νεα μέλη μας που ποστάρουν για πρώτη φόρα στην ενότητα "Νέα μέλη", να ανοίγουν δικό τους topic και οχι να ποστάρουν σε συνέχεια του topic κάποιου αλλού μέλους, έτσι θα γίνει ευκολότερη η ανάγνωση και υποδοχή τους στο Forum.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Οι απόψεις που εκφράζονται στις δημοσιεύσεις (posts) είναι αποκλειστικά απόψεις όσων τις εκφράζουν και δεν αντιπροσωπεύουν τη γνώμη του ιστότοπου Colt//Club.gr και της διαχειριστικής ομάδας του.

Link to comment
Share on other sites

Ο ελάχιστος αριθμός δημοσιεύσεων (posts) που πρέπει να έχει ένα μέλος ώστε να γράψει ή να ανοίξει νέο θέμα στις ακόλουθες θεματικές ενότητες είναι τρεις (3).

 

  • Group Buys
  • Προσφορά
  • Ζήτηση
  • Πωλήσεις Αυτοκινήτων

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...