toutouni Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 σε λίγο θα μπει ο mike να ποστάρει λεπτομέρειες... +1 απο εμένα πάντως
mike Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 ευχαριστω σύντροφοι Χρήστο Χ2 ..... λοιπον αφου επιστρεψαμε ολοι η"" σχεδον ολοι απο τις διακοπες μας και αφου εχουμε να βρεθουμε αρκετο καιρο ..... και μας έλειψαν ο classic πλεον συναντήσεις του colt//club.gr ειπαμε να βρεθουμε να τα πουμε απο κοντα .... Φορέστε την καλύτερη σας διάθεση η"" και τα μπανιερα σας .... και ελατε την Τεταρτη 10 Σεπτεμβριου στο parking του Yabanaki στη Βαρκιζα στις 21.00.... Σας περιμένουμε όλους ..... και δεν υπάρχουν δικαιολογίες ...... η ομαδα διαχείρισης σας εύχεται καλο φθινόπωρο και καλες βελτιώσεις .... Για δεστε εδώ όσοι δεν ξερετε που ειναι το σημείο συναντησης... Και αν θέλετε και την ευρύτερη περιοχή δέστε εδώ.
toutouni Posted September 2, 2008 Author Report Posted September 2, 2008 μπράβο mike μια μέρα θα γίνεις mod...///
JS Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Α ρε mike ξερεις οτι τεταρτη εχω ρεπο και το κανονισες κ ασ μη μου το λες !αυτα κανεις βρε παλιοπαιδο!
colt 4 ever Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 ωραια παιδια χαιρομαι. ελπιζο να μπορεσω να ερθω να σας γνωρισω,αν εχο ρεπο.
Psilos Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Θα προσπαθήσω κι εγώ να έρθω να σας γνωρίσω... :oops:
tsepchar Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 μακαρι να μπορεσω να ερθω θελω να γνωρισω πολυ αυτην την παρεα καλο φθινοπωρο σε ολους
stragal Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 Θα προσπαθήσω κι εγώ να έρθω να σας γνωρίσω... :oops: Να κρατάς κόκκινο γαρύφαλλο...
niCOLeTa Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 +1 μιας κ την επόμενη μέρα θα ρεπάρω! Να κρατάς κόκκινο γαρύφαλλο κόκκινο μπιμπερό θα έλεγα καλύτερα :wink:
XARIS XARISAMENOS Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Αν και δουλευω απογευμα την τεταρτη μου φαινεται καλη μερα για κοπανα!!Μαλλον θα το παιξω αρρωστος για να σας δω!!
Gigi Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Ρε παλιοκαγκουρες ΠΑΛΙ ΣΤΟ YABANAKI???? Kανονιστε και καμια φορα προς τα Β.Π. , παλι ταξιδι θα κανω για να ερθω..
Panos1.5 Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 +1 και απο μενα.εχουμε πολλα να κανουμε.Αντε βρε αρτεμη θα σε δω και απο κοντα.......
arkas Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Αν και εχω αδεια θα προσπαθησω να ερθω αν δεν εχω παει λκαπου διακοπες. Ωραιος ο Χαρης!!!!
sfageas Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 μετα απο 2 μηνες απουσιας απο το forum (λογω τεχνικων προβληματων και διακοπων) μεσα και ο sfageas??? :twisted: :twisted: :twisted:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.