panaua Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Σαν να εφτασε η ώρα για μια χαλαρή συναντησούλα για τα γνωστά... "Καγκουροσυζητήσεις" πάνω στα αυτοκίνητά μας, τελευταίες βελτιώσεις, πειραγματα, μπόλικο γέλιο αλλα και κους κους.. Ισως και να φάμε στο Ζάχο... :shock: ΠΕΜΠΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 21:30 στο parking του DO IT ή YABANAKI στη Βάρκιζα σας περιμένουμε όλους! Για δεστε εδώ όσοι δεν ξερετε που ειναι το σημείο συναντησης... Και αν θέλετε και την ευρύτερη περιοχή δέστε εδώ.
mike Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 μεσα ..... νομιζω οτι θα εχει και τουρμποκαιρο την πεμπτη ...... :wink: :wink:
stragal Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Aλήθεια θα φάμε στον Ζάχο????? :shock: :shock: :shock:
Guest Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 πανάγια μου τουρμπιδιοτισα λες να κατέβω ??? χμμ θα δείξει
va69 Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Δεν το μεταφέρουμε για παρασκευή.....????να μην έχουμε και το ανχος της πρωινής δουλειάς.....λεω εγω τωρα .....αν δεν γινετε +2
antonys Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 +1 και από εμένα Απλά θα ήθελα να αναφέρω οτι αύριο ο δήμος Βάρκιζας ίσως θα έχει εκδηλώσεις στην πλατιά και να είναι δύσκολο να βρούμε χώρο να κάνουμε την συνάντηση
stragal Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 Χμ...Θα το λάβουμε υπόψιν μας αυτό που λές όταν βρεθούμε εκεί... Σ ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση...
va69 Posted July 17, 2008 Report Posted July 17, 2008 λυπάμαι τελικά δεν θα μπορέσω να έρθω λόγο γενεθλίων θα έρθει τελικά κόσμος στο σπίτι μετά το ζαχο όποιος θέλει κερνάω ποτάκι στα γλυκά νερά αττικής (τέρμα μπουμπουλινας - άνετο πάρκιν) στο πατρικό μου..... ελπίζω στην επόμενη συνάντηση να τα καταφέρω
savah Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Ωραία συνάντηση με τον απαραίτητο χαβαλέ με τα παιδιά, με τις τουμπανο-καγκουροζάντες μου και μετά με ωραία βολτούλα μέχρι ανάβυσσο... Ευχαριστώ ΟΛΑ τα παιδιά που ασχολήθηκαν και είχαν τα σύνεργα (ηλεκτρόκλειδα - με ρεύμα απο τον αναπτήρα του αυτοκινήτου - ροπόκλειδα κτλ κτλ, μόνο γερανό δεν είχαν ) για να φτιάξουμε τις ζάντες (Stragal-Chris-Panaua-Digilef-Mike σορρυ αν ξεχνάω κανένα)... Αντε και στην επόμενη
stragal Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Αυτή η συνάντηση όντως είχε απ όλα , μέχρι και πιτ στοπ θα μπορούσα να το πώ... Άιντε ανέβασε φωτό απ τις ζάντες....
savah Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 Αυτή η συνάντηση όντως είχε απ όλα , μέχρι και πιτ στοπ θα μπορούσα να το πώ... Άιντε ανέβασε φωτό απ τις ζάντες.... Και για να καταλάβετε τι εννοούμε η συζήτηση ήταν κάπως έτσι... Stragal: Τι λέει τούμπανο οι ζάντες;;;; Savah: Καλές είναι αλλά εχω ξενερώσει... Stragal: Γιατί;;; Savah: Κάνει έναν ηχο ρε, λες και κάπου βρίσκει...Δ..(εδώ με διέκοψε...!) Stragal: ΑΑΑΑΑ καλά....Κάτσε φαε ενα σουβλάκι τώρα και θα στο φτιάξουμε εμείς μόλις πάμε απέναντι... Savah: Μα...... Stragal: Τι σε νοιάζει ρε παιδί μου;;;; Θα στο φτιάξουμε εμεις...Κάτσε φαε ενα σουβλάκι τώρα... (μαζί με τεχνικές εξηγήσεις του λόγου που συμβαίνει αυτό απο τον Chris και τον Digilef) Ε...και μετά επήλθε το περιβόητο pit stop με γρύλλους και να βγάζουμε-βάζουμε ζάντες στο parking του Yanabaki
PAGAS Posted July 18, 2008 Report Posted July 18, 2008 savah απλα θελαν να καψουν τις θερμιδες,γιαυτο προσφερθηκαν να βοηθησουν!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.