S.S.S Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Καλημέρα σας..Είμαι ο Δημήτρης πρώην κάτοχος 1 swift που δυστυχώς έγινε βίδες..Καλο ήταν,αλλα κάπως αργό.. Σκέφτομαι να πάρω 1 czt αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα.. Θέλω μέσα απο το forum να διαβάσω εντυπώσεις και τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστουν.. Ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTAS X Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeWhoJumps Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 καλως ηρθες στο club. πως εγινε βιδες το swift? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narmel Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Welcome to the club!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmot Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Καλώς τον!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.S.S Posted November 27, 2007 Author Report Share Posted November 27, 2007 Ευχαρίστω παίδες.. Έκανα μια #@%@#^ και πάτησα φρένο σε μία στροφή με 140χλμ περίπου.. Πέταξε τόσο αποτομα κώλο που παραλίγο να φέρω σβουρα.. Γύρησε κάθετα στον δρόμο και έσκασα πάνω σε μία πλαγια.. Ίσως αν δεν προσπαθούσα με ανάποδες τιμονιές και το άφηνα στην μοίρα του να την γλύτωνα φτηνά αφου ουσιατικά απο την αλλή πλευρά είχε χωραφια... Το πήρε ένας μαντράς για 2.800€.. Εγώ την έβγαλα με 4-5 γρατζουνιές και μία μικρή θλάση στο στήθος (λόγω ζώνης).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 καλώς ήρθες στο club. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coltadoros Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Welcome. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CZTassos Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Καλως όρισες. Ένα πράγμα θα σου πω μόνο. Μόλις το αγόρασα, είχα ξενερώσει με 2 πράγματα. Το πρώτο ήταν η καμπύλη ροπής. Είχε πολλή δύναμη σε όλο το εύρος των στροφών. Αυτό ήταν κακό για μένα γιατί πρίν είχα ένα Saxo VTS και η ροπή του ήταν στις υψηλές στροφές όπου ήταν και πιο διασκεδαστικό. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι το CZT είναι πολύ γρήγορο χωρίς να του φαίνεται. Το δεύτερο και ίσως το πιο σημαντικό, για την πρόσφατη εμπειρία σου, είναι ότι με το CZT δεν μπορείς να παίξεις με την ουρά.... Τα ηλεκτονικά σε κρατάνε στην πορεία σου ότι κι αν προσπαθήσεις να κάνεις (σε λογικά πλαίσια πάντα). Τσαρουχώματα σε στροφές όπως στην περίπτωσή σου δεν σημαίνουν τίποτα. Το έχω δοκιμασει πολλές φορές. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να στήσεις το αμάξι όπως θές σε μια στροφή, μαθαίνεις (αναγκαστικά) να μπαίνεις με γραμμές (άρα είσαι και πιο γρήγορος) και άμα κάτσει η στραβή, το χέρι του Ιάπωνα συνοδηγού θα σε επαναφέρει στην τροχιά σου χωρία ανάποδα. Αυτά! Καλως όρισες και πάλι. (Είμαι πολύ off topic αλλά ας βοηθήσουμε τα νέα μέλη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 ΚD Link to comment Share on other sites More sharing options...
L.J Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 welcome! παρτο μην μασας.. δεν παιζει κατι καλυτερο στα χρηματα του! +1 στον cztassos! Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_colt Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Καλώς ήρθες και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.P.I.R.O.S Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Καλώς ήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Nikos-czt Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Καλωσηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt_kosei Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Καλως ηρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γ�Γ�Γ�Γ�Γ�Γ�Γ� Γ�Γ�Γ�Γ�Γ�Γ� Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Καλώς όρισες και καλή διαμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 Καλωσόρισες στο coltclub.gr. Λυπάμαι που καταστράφηκε το αμάξι σου αλλα χαίρομαι που φορούσες ζώνη και δεν έπαθες κάτι εσύ. Για τις οποιεσδήποτε απορείες σου, με λίγο υπομονή και πολύ διάβασμα μέσα στο forum, πιστεύω πως θα σου λυθούν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted November 27, 2007 Report Share Posted November 27, 2007 welcome Link to comment Share on other sites More sharing options...
GREGORY Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 καλωσηρθεσ στην παρεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANTONIS_EVO7 Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Καλως ηρθες φιλε μου!Στα 18000 αν κ εχει ισχυρο ανταγωνισμο(kia ceed.hyundai i30 κλπ)ειναι η καλυτερη αγορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeWhoJumps Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 ξεχνας τα mazda 3, volvo το c30(μεγαλουτσικο μαλιστα), vw polo και mini cooper. ολα ειναι στα 1600cc και τιμη κοντα στα 18000 ευρω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Posted November 28, 2007 Report Share Posted November 28, 2007 Καλώς όρισες Δημήτρη με το καλό να παραγγείλεις το κολτάκι σου. Σίγουρα θα σε ικανοποιήσει όπως όλους μας άλλοστε! Επίσης +1 στον Γιάννη για το θέμα της ζώνης :wink: πάντα ζώνη παιδιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S.S.S Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 Σας ευχαριστω πολυ φίλοι..Μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχω πρόσβαση στα site.. Κάτι πρέπει να κάνω εγώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liou Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Διαβασε τα παρακάτω και θα καταλάβεις... http://www.coltclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3317 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.