Boomer13 Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Καλησπέρα παιδιά.Λεγομαι Ακης ,24ων χρονών Σκοπος της εγγραφης μου στην κοινωτητα ειναι να ενημερωθω απο κατοχους οσο το δυνατον περισσοτερο σχετικα με το czt διωτη εχω σκοπο να τσιμπισω ενα πρωτα ο θεος.αξιοπιστια,επιδοσεις,χαρακτηριστηκα και λιγες αλλα καλες βελτιωσεις με ενδιαφερουν αμεσα.το γνωριζω σαν αμαξωμα διωτι τυχαινει να οδηγω της κοπελας μ το cz3.Αναμενω για ενεργοποιηση,ευχαριστω εκ των προτερων
Boomer13 Posted August 26, 2013 Author Report Posted August 26, 2013 Ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι απκ Πεύκη .
borbos Posted August 26, 2013 Report Posted August 26, 2013 Καλώς ήρθες στο !!! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Η Eνεργοποίηση του λογαρισμού σου θα γίνει σύντομα και θα αποκτήσεις πρόσβαση σε όλες τις θεματικές ενότητες του CLUB !! Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! Καλή διαμονή! μολις ενεργοποιηθεις θα δεις οτι υπαρχουν ολα οσα αυτα που θες να μαθεις!! το colt ειναι ενα αξιοπιστο αυτοκινητο!εχει ενα θεμα με τις αναρτησεις του αλλα εαν θες βελτιωση ειναι απο τα πρωτα που θα πρεπει να βελτιωσεις! απο θεμα βελτιωσης υπαρχουν πολλα που μπορεις να κανεις!απο ενα απλο πρωτο σταδιο ( φ-π-ε) εως και big turbo κτλ!αναλογα τι θες να διαθεσεις! υπαρχουν αρκετα czt που πωλουνται,ευχομαι και ελπιζω να βρεις αυτο που πραγματικα θες.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.