Jim@kos Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Οσοι έχουν κάτι στο νου τους που μπορουν να μου προτείνουν 'η πουλάνε ας μου γράψουν γιατι η βάση μου είναι στα τελευταία της! κάνω μάχη για να μπούνε οι ταχύτητες Link to comment Share on other sites More sharing options...
mevsem Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Δημήτρη έχω την εργοστασιακή δικιά μου αν θες μια λύση με χαμηλό κόστος. Απ' όσο θυμάμαι ήταν σε αρκετά καλή κατάσταση προτού την αλλάξω με ενισχυμένη. Αν ενδιαφέρεσαι μου λες και θα τα βρούμε στα υπόλοιπα. ΥΓ: Γνώμη μου, ανακατασκεύασε την μαμά με ενισχυμένο λάστιχο. Θα κοστίσει πιο ακριβά αλλά αξίζει τον κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
borbos Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 H μαμα εχει 30 ευρω νομιζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jim@kos Posted March 29, 2013 Author Report Share Posted March 29, 2013 H μαμα εχει 30 ευρω νομιζω! 30 καινουρια εχει? καποιος μου πε για 100αρια+ :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
berretas84 Posted March 29, 2013 Report Share Posted March 29, 2013 Πριν 2 μήνες που έκανα το σέρβις την πήρα από παπρα 32€ μήτσο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.