Jump to content

γειαααααααααα!

Recommended Posts

Posted

ειμαι ο Βασιλης κατοχος Starlet ep70 αλλα εχω πολλους φιλους Coltaκηδες με πρωτο το Jimako και με παρεσυρε να γραφτω σε αυτο το φορουμε με τα πολυ γλυκουλικα και γρηγορα ιαπωνικα αυτοκηνητακια!!!

Posted

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιωωωωωωωωω χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Να χαζεψεις τα γκαραζ των κατοχων να δεις τι φοράνε θες αλλα τέσπα! χαχαχαχαχαχα καλως ορισες ;)

Posted

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα κλαιωωωωωωωωω χαχαχαχαχαχαχαχα!!! Να χαζεψεις τα γκαραζ των κατοχων να δεις τι φοράνε θες αλλα τέσπα! χαχαχαχαχαχα καλως ορισες ;)

ναι ρε για να ξερω τι να βαλω οταν παρω κολτ!!!!

Posted

Καλως ηρθες Βασιλη :hi: Βασιλη και μια φιλικη συμβουλη προσεξε με ποιους κανεις παρεα (jimakos,koftaris) :p :p :p

Posted

Καλως ηρθες Βασιλη :hi: Βασιλη και μια φιλικη συμβουλη προσεξε με ποιους κανεις παρεα (jimakos,koftaris) :p :p :p

:p :p :p :p χαχαχαχαχαχα τον εχουμε χαλασει η αληθεια ειναι :p
Posted

Welcome to the club!

Posted

welcome !!!

Posted

Καλώς ήρθες στο logava4ev.jpg !!!

• Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας.
  • Κάνε και μία βόλτα απο το Garage (γκαράζ) του CLUB όπου μπορείς να βρείς πληροφορίες και φωτογραφίες για τα αυτοκίνητα των μελών μας, αλλά και να δημιουργήσεις και το δικό σου προσωπικό Garage όπου θα μπορείς να μοιραστείς στοιχεία και βελτιώσεις του δικού σου αυτοκινήτου!! smile.gif

Καλή διαμονή! biggrin.gif

Posted

Καλώς ήρθες στο logava4ev.jpg !!!

Posted

ειμαι ο Βασιλης κατοχος Starlet ep70 αλλα εχω πολλους φιλους Coltaκηδες με πρωτο το Jimako και με παρεσυρε να γραφτω σε αυτο το φορουμε με τα πολυ γλυκουλικα και γρηγορα ιαπωνικα αυτοκηνητακια!!!

καλος ηρθες τουμπανο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελα..........πες δυο λογια για την σταρλεταρα να υδροσουν λιγο οσοι δεν το ξερουν!!!!!!!!!!! :spiteful: :spiteful: :spiteful:

Posted

ευχαριστω ρε μαγκες ειστε ολοι πολυ φιλοξενοι!!!!ετοιμο και το γκαραζ!!!

Posted

χαχαχαχαχαχα 1.1lt....φιλαρακι παει καλα ? :p

Posted

καλο ειναι προεδρε!!!και οικονομικο!!!!να σε χαιρομαστε κιολας!!!!το βραδυ κερνας εε???χαχαχα

Posted

Billakooo welcome to the club :p

Posted

billysstarlet καλώς ήρθες.

Posted

Καλώς ήρθες Βασίλη στο καλύτερο club για το Mitsubishi Colt. Πολλάν δυνατό το αυτοκίνητο σου ;)

• 3 weeks later...
Posted

welcome!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...