vassilis 41 Posted September 3, 2012 Author Report Posted September 3, 2012 ΕΛΑ ΝΤΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ?
arkas Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Φιλε μου γραψε κατι για σενα πρωτα απο ολα κ μετα μας αναφερεις για το προβλημα σου παντως το δικο μου μπαινει με τα 4 κ οποιον παρει ο ΧΑΡΟΣ................... κανουν κ καμια ευθυγραμμιση που κ που
vassilis 41 Posted September 3, 2012 Author Report Posted September 3, 2012 ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ? ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ COLT ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 80 ΠΑΕΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ
vassilis 41 Posted September 3, 2012 Author Report Posted September 3, 2012 Φιλε μου γραψε κατι για σενα πρωτα απο ολα κ μετα μας αναφερεις για το προβλημα σου παντως το δικο μου μπαινει με τα 4 κ οποιον παρει ο ΧΑΡΟΣ................... κανουν κ καμια ευθυγραμμιση που κ που ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ? ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ COLT ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΓΡΑΜΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕΤΑ ΤΑ 80 ΠΑΕΙ ΔΙΑΒΗΤΗΣ
xvibes Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 Φιλε καλως ηρθες ! Εδω ειναι για παρουσιαση νεων μελων..τωρα που μπορεις να δεις τις ενοτητες με τα προβληματα ψαξε και βρες το αντιστοιχο θεμα. Και μενα οταν ειχα την μαμα αναρτηση τραβαγε αριστερα λιγο αλλα αρκετα colt εχουν αυτο το θεμα...αμα ευθυγραμμιση εισαι ΟΚ τοτε εχεις θεμα με το καμπερ...οποτε να σου δωσει λιγο αρνητικο απ την αριστερη μερια
vassilis 41 Posted September 3, 2012 Author Report Posted September 3, 2012 se eyxaristv poly file mou kalws sas brhka
arkas Posted September 3, 2012 Report Posted September 3, 2012 φιλε μου γραφουμε με μικρα Ελληνικα παντως πηγαινε το σε καποιον καλο ευθυγραμμισα για να στο φερει γιατι θα σκας 30 αρια κ δεν θα ερχεται
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.