evi32 Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 GEIA KAI APO MENA! ME LENE EVI KAI EDW KAI LIGO KAIRO EXW ENA KAINOYRGIO CZT SE KOKKINO XRWMA! KAPOU EIDA ENA AKOMA ME TO SIMA TOY CLUB OPOTE APOFASISA KAI GW NA MPW STIN PAREA!
Guest Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 Καλώς όρισες στην παρέα μας !Είσαι θα έλεγα η δεύτερη με CZT!Εύχομαι πολλά και ασφαλή χλμ και φυσικά είσαι ευπρόσδεκτη στις μελλοντικές συναντήσεις μας κτλ! Υ.Γ. Μία παράκληση...να γράφουμε με πεζά και όχι κεφαλαία και ελληνικά...είναι καλύτερα για όλους μας :wink:
NATASSA25 Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 καλως ηρθες Ευη!!!! ετσι...να γινομαστε περισσοτερες!! :wink:
DECIRICO Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 καλως ήρθες!!!! πολλά καλά χιλιομετρα να έχεις!!!
toutouni Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 thank you! ειστε ολοι πολυ καλοι! ας σε έλεγαν μπαμπη32 και θα σου έλεγα εγώ... :oops: το χάσαμε αυτό το παλικάρι....
HeWhoJumps Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Καλως ηρθες στο club και απο μενα. Απο που εισαι? δεν μας ειπες. Εισαι ελευθερη??? Τωρα που πηρες αυτοκινητο θα θελεις και ενα καλο γαμπρο!
evi32 Posted May 5, 2006 Author Report Posted May 5, 2006 Εσυ ποιος εισαι??? Εισαι εκεινος ο γραφικος τυπος που διαθετει καθε club και ο λογος για τον οποιο ολοι εδω πατανε συνεχεια F5?? Απο Αθηνα ειμαι! εχεις πλακα και σε παω!!!
evi32 Posted May 5, 2006 Author Report Posted May 5, 2006 επειδη αποκλειεται να εισαι πανω στην πλατη μου... Μηπως εισαι και συ απο Αθηνα??? :?:
ToyMaker Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 thank you! ειστε ολοι πολυ καλοι! ας σε έλεγαν μπαμπη32 και θα σου έλεγα εγώ... :oops: το χάσαμε αυτό το παλικάρι.... XAXAXAXAXAXXAAXAXAXAX
HeWhoJumps Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 Οχι δεν ειμαι απο Αθηνα! Εισαι σιγουρη? κοιταξες πανω στην πλατη σου και δεν ημουνα εκει??? Για δες ξανα!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.