george flokas Posted January 25, 2011 Report Share Posted January 25, 2011 ψαχνω ελατηρια 3,5ποντα για να βαλω στο κολτακι..οποιος εχει καποια προσφορα να μου δωσει μου λεει η αν τα πουλαει καποιος.ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
weld73 Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 ψαχνω ελατηρια 3,5ποντα για να βαλω στο κολτακι..οποιος εχει καποια προσφορα να μου δωσει μου λεει η αν τα πουλαει καποιος.ευχαριστω Αν σε ενδιαφέρει HR στα 100€. Τα έχω φορέσει για 4000χλμ περίπου και εδώ και 1 χρόνο "κάθονται"... Μαζί με ΚΟΝΙ κίτρινα (αυτά τα είχα πάρει μεταχειρισμένα αλλά τα είχα μετρήσει και ήταν ΟΚ - ενδέχεται τώρα πια να θέλουν service) στα 200€ PM για ότι άλλο θες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billie boy Posted July 26, 2011 Report Share Posted July 26, 2011 ψαχνω ελατηρια 3,5ποντα για να βαλω στο κολτακι..οποιος εχει καποια προσφορα να μου δωσει μου λεει η αν τα πουλαει καποιος.ευχαριστω εχεις pm.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.