tavros75 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Χαιρετώ όλο το club! Σκοπεύω σύντομα να αγοράσω το πρώτο μου αυτοκίνητο και μου άρεσε το colt. Επειδή θα το χρησιμοποιώ κυρίως για μετακινήσεις μέσα στην πόλη, σκεφτόμουν την "αυτόματη" έκδοσή του. Καποιος φίλος που να έχει αυτόματο colt για να με διαφωτίσει σχετικά με: α) το αν το αυτόματο κιβώτιο είναι όντως τόσο πρακτικό σε συνθηκες οδήγησης μες στην πόλη και αξίζει το επιπλέον κοστος β) ειδικότερα, για το allshift αυτόματο του colt, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτηματα του συγκριτικά με αλλα αυτόματα (πχ το αυτόματο Sirion της Daihatsu ή το MultiMode κιβώτιο του Toyota Yaris). γ) την κατανάλωση σε καυσιμα Ευχαριστώ εκ των προτερων...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliveri GT Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Καλώς ήρθες Καλή παραμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θηριο Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Λοιπον φιλε μου.Επειδη τυχαινει να εχω εγω το αυτοματο θα σου το συμβουλευα με 1000 να το παρεις αφου θες αυτοματο.Το αμαξι πεταει και απο θεμα επιδοσεων και οταν βρισκει τα δυσκολα μεσα στην κηνηση.Τωρα για το θεμα καταναλωσης ολοι ξερουμε πως τα αυτοματα καινε περισσοτερο απο τα μηχανικα αλλα μην σκεφτεις καμια τρελη διαφορα.Ουτε μισο λιτρο δεν ειναι η διαφορα του.Καλωσηρθες κιωλας και καλη παραμονη με πολλα post Link to comment Share on other sites More sharing options...
xvibes Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 welcome !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tavros75 Posted November 6, 2010 Author Report Share Posted November 6, 2010 ευχαριστώ παίδες! καλώς σας βρήκα...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim14 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 tavros75 καλώς ήρθες. Υποθέτω οτι θα κάνεις και τεστ τράιβ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revolver Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Καλως ηρθες και καλη διαμονη..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
starlet84 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Καλως ορισες....... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_x Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Καλως ηρθες και με το καλο το νεο αυτοκινητο (αρκει να ειναι colt )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.