Jump to content

καλημερα


kirra

Recommended Posts

Καλημερα και απο εμενα,

Εχω ενα Colt 1.3 AMT 5D 2008 γκρι.

Ειναι το δευτερο αυτοκινητο μου, αλλα το χρησιμοποιω περισσοτερο γιατι ειναι πιο ευελικτο/οικονομικο και πιο εργονομικους χωρους μιας και εχω και 2 παιδακια.

Επειδη πριν το παρω ειχα ψαξει καλα το θεμα μπορω να πω οτι στην κατηγορια του απλα δεν ειχε αντιπαλο απο χωρους/κινητηρα/αξιοπιστια (στα 23000 χλμ δεν εχει δειξει τιποτα εκτος απο ενα μικρο θεμα με το αυτοματο κιβωτιο που μπορει να ειναι και ετσι) καταναλωση αλλα και εμφανιση (εχει τα φιμε τζαμια του/προβολακια και δενουν και πολυ καλα οι εργοστασιακες ζαντες του με τα 195αρια λαστιχα) και καλο πατημα.

Προσπαθω να ειμαι οσο πιο αντικειμενικος γινεται και υπ'οψιν το αλλο μου αυτοκινητο ειναι Golf tsi DSG και αυτο του 2008, οποτε εχω ενα καλο μετρο συγκρισης.

Πραγματικα πιστευω ενα αυτοκινητο που ειναι παρεξηγημενο η απλα οχι τοσο προβεβλημενο σε σχεση με τα αλλα της κατηγοριας του.

Το μονο που επιδεχεται λιγο κριτικη ειναι οτι ξεκινησε το 2004 με εναν φουτουριστικο/επαναστατικο σχεδιασμο (με συρομενα αναδιπλωμενα πισω καθισματα κλπ) και στη

νεα του εμφανιση εχασε αυτο το ιδιαιτερο (και τα συρομενα πισω καθισματα που ειναι απαραιτητα ειδικα αν εχεις οικογενεια) και εγινε λιγο ιμιτασιον απο το μεγαλυτερο αδερφακι του, δηλ εχασε την προσωπικοτητα που ειχε.. Γουστα ομως ειναι αυτα και ειμαι σιγουρος οτι και ετσι εχει το κοινο του, ειδικα αν προκειται για την σπορ εκδοση του.

Με βλεπω παντως να το εχω για πολλα χρονια ακομα αφου με καλυπτει απο πασης αποψεως.

Link to comment
Share on other sites

kirra καλώς ήρθες.

 

Υπάρχει σύγκριση του Κόλτ με DSG Γκόλφ?

 

Πρέπει να είναι η μέρα με την νύχτα.

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες οντως τα βολικοτατα συρωμενα πισω καθισματα τι τους ενοχλουσαν;;;ηταν απο τα tips του αμαξιου αφου οποιον βαζω πισω με τερμα πισω τα καθισματα νομιζει οτι καθετε σε limo με πολυ χωρο....

Τωρα για την εμφανιση επρεπε να ακολουθησει η mitsu το ρευμα της εποχης βλεπε audi,peugeot,ford που ολα λιγο πολυ μοιαζουν μεταξυ τους αλλα δεν θα χασει πιστευω γιατι ειναι πανεμορφο το νεο colt(ψολτ).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...