Teo_CZT Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 καλησπερα σημερα εγινα μελος του club και ειδη εχω μαθει πολλα για το αυτοκινητο μας... θα περιμενω για να σας γνωρισο μια συναντιση για να τα πουμε καλυτερα και απο κοντα! μπορω να πω οτι ειμαι ενας απο τους τυχερους ιδιοκτητες επειδη το εχω σε ασπρο και ξερω οτι σπανιζει!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
starlet84 Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Καλως ορισες.............. Πραγματικα ειναι πανεμορφο το αμαξακι σου Να το προσεχεις γιατι ειναι συλλεκτικο...μετα εσπασαν το καλουπι Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Καλώς ήρθες Θοδωρή στο Colt//Club.gr !!! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Για να έχεις πλήρης πρόσβαση στο Forum δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις το δικό σου Garage εδώ, παρουσιάζοντας το αυτοκινητό σου. Οδηγίες για την δημιουργία Garage θα βρεις εδώ. Καλή παραμονή! Συγγνωμη για το λαθος πριν Τωρα ειναι ολα οκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teo_CZT Posted December 24, 2009 Author Report Share Posted December 24, 2009 το δικο μου garage το εχω διμιουργισει ειδη.... αλλα ακομα ειναι κλειδωμενο το profil μου... γιατι,,,,,,? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas Posted December 24, 2009 Report Share Posted December 24, 2009 Το ξερω-Θα περιμενεις αυριο να σε ξεκλειδωσει καποιος Mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_x Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Καλως ηρθες Teo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dim14 Posted December 25, 2009 Report Share Posted December 25, 2009 Teo_CZT καλώς ήρθες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.