ares Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Καλημέρα σε όλους, δεν έχω ακόμα κάποιο Colt στην κατοχή μου αλλά σκεφτόμαστε να πάρουμε ένα για να το οδηγεί η γυναίκα μου - ένα CZT/Ralliart (λέμε τώρα ) Φιλικά Άρης Link to comment Share on other sites More sharing options...
panaua Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Καλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !!! Με το καλό να το πάρεις!!!! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Για να έχεις πλήρης πρόσβαση στο Forum δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις το δικό σου Garage εδώ, παρουσιάζοντας το αυτοκινητό σου. Οδηγίες για την δημιουργία Garage θα βρεις εδώ. Καλή παραμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 καλως ηρθες-με το καλο να υλοποιηθει η σκεψη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
starlet84 Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Καλως ορισες.......θα εχετε θεμα ποιος θα το πρωτοπαιρνει Με το καλο να γινει η αγορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_x Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 Καλως ορισες.......θα εχετε θεμα ποιος θα το πρωτοπαιρνει Με το καλο να γινει η αγορα... Σωστος ο Σωτηρης! Καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revolver Posted October 8, 2009 Report Share Posted October 8, 2009 Καλώς ήρθες και καλή διαμονή...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.