ΝΑΝΣΥ Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Γειά σας....γειά σας! Είμαι η Νάνσυ,μένω στην Αθήνα, και είμαι ένα από τα νεότερα μέλη της παρέας σας...Έχω λοιπόν και εγώ την χαρά να έχω ένα coltaki cz3 μαύρο...Έτσι αποφάσισα να μπώ στην παρέα σας για τους λόγους που είστε και εσείς...Ελπίζω να γίνω αποδεκτή από την παρέα σας και να σας γνωρίσω...
Geo_x Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Καλώς ήρθες στο Colt//Club.gr Νανσυ!!! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Για να έχεις πλήρης πρόσβαση στο Forum δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις το δικό σου Garage εδώ, παρουσιάζοντας το αυτοκινητό σου. Οδηγίες για την δημιουργία Garage θα βρεις εδώ. Καλή παραμονή!
XARIS XARISAMENOS Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Γεια σου Νανσυ και καλως ηρθες στο club!
arkas Posted June 25, 2009 Report Posted June 25, 2009 Kαλώς ήρθες στην παρέα μας ΝΑ το χαίρεσαι Και να ξέρεις -ότι τα μαύρα είναι τα πιο γρήγορα
aggelaras Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 καλώς ήρθες και εκτός οτι τα μαυρα ειναι τα πιο γρηγορα ειναι και τα πιο άγρια!!!
Aliveri GT Posted July 14, 2010 Report Posted July 14, 2010 καλώς ήρθες κ εκτος οτι τα ασπρα ειναι τα πιο γρηγορα ειναι κ πιο ομορφα :D :P
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.