scania Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 γειας σε όλους.ειμαι ο γιωργος από κορυδαλλό.ειμαι γραμμενος στο forum εδω και 7 μηνες απο την αγορα του czt μου.απλα δεν εχω παρουσιαστει.ειμαι φιλος με τον panos1.5 και απο αυτόν εμαθα για το club.καλοριζικο και η αναβαθμιση των σελιδων του club μας.ευχομαι απο σεπτεμβριο να κανω εμφανιση στις προσεχές συναντισεις γιατι αυτον τον καιρο ειμαι σε δουλεια σε νησί.
Geo_x Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 Καλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !!! Διάβασε σε παρακαλώ τις Οδηγίες Χρήσης & Κανόνες Λειτουργίας. Για να έχεις πλήρης πρόσβαση στο Forum δεν έχεις παρά να δημιουργήσεις το δικό σου Garage εδώ, παρουσιάζοντας το αυτοκινητό σου. Οδηγίες για την δημιουργία Garage θα βρεις εδώ. Καλή παραμονή!
ChRiST7 Posted June 16, 2009 Report Posted June 16, 2009 τι λεει η παρος καλα???χαχαχα θα τα πουμε και απο κοντα!
scania Posted June 16, 2009 Author Report Posted June 16, 2009 χρησταρα φερε το czt(πριονι) στην παρο για να ειμαστε μονο 2 εκει.εγω και εσυ!!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.