Jump to content

Νέο μέλος


Recommended Posts

Γειά σας και από εμένα! Έχω το cz3, 1.300, μοντέλο 06, μαύρο, τρίθυρο.

 

Εντόπισα τυχαία το club καθώς το coltaki μου έκανε κάτι ... μπουκωματάκια και έψαχνα πληροφορίες στο διαδίκτυο. Ευτυχώς μετά από δύο μπουκαλάκια καθαριστικό για μπεκ το πρόβλημα έχει εξαφανιστεί (σε δύο διαδοχικά γεμίσματα), τουλάχιστον στα τελευταία 200 κλμ.

 

Γενικά δηλώνω ευχαριστημένος σε κατανάλωση και επιδόσεις από το αυτοκίνητο. Ίσως είναι λίγο τσιμπημένα τα ανταλλακτικά και τα servis αλλά είναι το πρώτο μου αμάξι και δεν ξέρω τι παίζει γενικότερα στον ανταγωνισμό.

 

Δυστυχώς ανακάλυψα αρκετά αργά το club καθώς δεν ασχολούμαι γενικά με forum. Λέω σας ανακάλυψα "αργά" γιατί σκέφτομαι να πάρω κάτι που να με καλύπτει και εκτός δρόμου (jimny) και έτσι το coltaki μου είναι προς πώληση. Αν και στριφογυρίζει επίσης στο μυαλό μου η ιδέα για να πάρω το jimny μετ/νο για δεύτερο.

 

Τέλος πάντων! Μέχρι να γίνει ό,τι γίνει, χαίρομαι να διαβάζω τα σχετικά με το colt. Μου φαίνεται πολύ χρήσιμο να διαβάζω απόψεις για συνεργεία, προβλήματα κ.τ.λ και φυσικά να ακούω απόψεις σε απορίες μου από ανθρώπους που έχουν το ίδιο αυτοκίνητο και μπορούν να καταλαβαίνουν καλύτερα από τον καθένα.

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες στο club

Θα περιμενεις λιγο μεχρι να ενεργοποιηθεις

Εδω θα βρεις οτι επιθυμεις περι του colt σου

Θα σε περιποιηθουν kαι οι Mods

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !!!

 

Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας.

 

Μετά κάνε το εξής:

 

-Πάτησε στο επάνω μέρος της σελίδας "Πίνακας Ελέγχου Μέλους" > Ομάδες Μελών > Επιλογή Ομάδας "Members" > κλικ στο κουμπί "Υποβολή"

 

Ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενότητες.

 

Μέχρι να ενεργοποιηθείς, ξεκίνα να ποστάρεις στις ενότητες Πώς μάθατε για το Colt//Club.gr? και Ποιοοο Colt Έχετε/Οδηγείτε?.

 

Καλή παραμονή.

Link to comment
Share on other sites

καλως ηρθες κωστα!!!

απο αρκετα μεγαλη εμπειρια που εχω στα εκτος δρομου (ετσι θελω να πιστευω) θα σου ελεγα να το ξανασκεφτεις παρα μα παρα πολυ πριν αλλαξεις το κολτακι σου ειδικα για ενα jimny!!!

ως δευτερο αυτοκινητο, να εισαι σιγουρος οτι θα σε καλυψει το jimny....αν κανεις το λαθος και το επιλεξεις για πρωτο, φιλε μου θα σε κουρασει πολυ γρηγορα

στο ταξιδι ειναι πολυ θορυβωδης και με τελικη στα 140 χλμ (το μεγιστο):!:

κρατημα στην ασφαλτο....ουτε κατα διανοια:!:

κινητηρας αψυχος

εσωτερικοι χωροι για γελια, ποιοτικα και ποσοτικα:!:

ΟΜΩΣ αθραυστο, αξιοτατο εκτος δρομου, με πολλες δυνατοτητες, αλλα οχι extreme καταστασεις (εκει την πατανε ολοι) ειδικα λογω ελλειψης μπλοκε

φιλικα, γιωργος.

Link to comment
Share on other sites

kostass καλώς ήρθες.

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες Κωστα!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...