apostolos_clt Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Είμαι ο Απόστολος από Πεύκη !! Κλείσαμε ένα Colt 1.3 Intense (για εμένα) και ένα Lancer Sportsback 1.8 (για τον πατέρα)! Γίναμε Mitsubishakides!! Τα λέμε στο forum!
Geo_x Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Καλώς ήρθες στο Colt//Club.gr !!! Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας. Μετά κάνε το εξής: -Πάτησε στο επάνω μέρος της σελίδας "Πίνακας Ελέγχου Μέλους" > Ομάδες Μελών > Επιλογή Ομάδας "Members" > κλικ στο κουμπί "Υποβολή" Ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενότητες. Μέχρι να ενεργοποιηθείς, ξεκίνα να ποστάρεις στις ενότητες Πώς μάθατε για το Colt//Club.gr? και Ποιοοο Colt Έχετε/Οδηγείτε?. Καλή παραμονή.
arkas Posted April 11, 2009 Report Posted April 11, 2009 Καλώς ήρθες στην μιτσοοικογένεια...! Διπλη γιορτη του Αγιου Δημητριου Welcome to the club
athina Posted April 12, 2009 Report Posted April 12, 2009 Καλορίζικα!!! Το δικό σου είναι το καινούριο σωστά? Κάνατε τεστ ντραιβ του μπαμπά σου?
apostolos_clt Posted April 12, 2009 Author Report Posted April 12, 2009 Καλορίζικα!!! Το δικό σου είναι το καινούριο σωστά? Κάνατε τεστ ντραιβ του μπαμπά σου? Ναι είνα το καινουργίο, με την νέα μούρη. Του πατέρα μου θα το κάνω το test drive αύριο εγώ .. εξωτερικά μαρέσει πολύ.. για να δούμε πως ειναι και στο δρόμο!!
apostolos_clt Posted April 24, 2009 Author Report Posted April 24, 2009 Σήμερα παρέλαβα το COLT!! ΥΠΕΡΟΧΟ!! Είμαι ενθουσιασμένος! Θα ερχόμουν την Κυριακή να σας γνωρίσω, αλλά όπως καταλαβαίνετε, φεύγω για ΣΚ με τον μαύρο πύραυλο!!!!!!!!!
apostolos_clt Posted April 26, 2009 Author Report Posted April 26, 2009 http://img524.imageshack.us/my.php?image=coltg.jpg
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.