arkas Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Ζητειται σκουπακι απο czt για να ενσωματωθει στο reload μου.Οσοι μεγαλοι(czt0 δεν εχουν κανει το project των παιδιων με τις τρυπες και δεν το χρειαζεστε στειλτε μου 1 pm Kατα προτιμηση παιδια απο λεκανοπαιδιο Αττικης καθως δεν μπορω τα ταχυδρομικα και τις oυρες σε τραπεζες και Ελτα Ευχαριστω
Geo_x Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 Φιλε arka ακομα και εμεις που χρησιμοποιουμε φ/χοανες εχουμε το σκουπακι για να φερνει αερα στην φ/χοανη, οποτε δυσκολα θα βρεις...
arkas Posted March 10, 2009 Author Report Posted March 10, 2009 Εμ το ξερω απο το Χαρη,δεν το ξερω λες;Κατι βρηκα να δουμε αν το παιδι δινει το σκουπακι γιατι μου ειπε για φιλτροκουτι μονο Αραγε αν βαλουμε το φιλτροκουτι του czt υπαρχει περιπτωση να δουμε κατι παραπανω;
panaua Posted March 10, 2009 Report Posted March 10, 2009 το φιλτροκούτι εχει την εισαγωγη του αφμ.. επιπλέον δεν ξέρω αν χωράει- κάθετε καλα στο μηχανοστάσιο..
arkas Posted March 10, 2009 Author Report Posted March 10, 2009 Το ειχα ξεχασει οτι δεν εχουμε εμεις Αριθμο Φορολογικου μητρωου,αλλα αν γινει καμια πατεντουλα ισως κατι παρουμε.Ειδωμεν.Θα το γραψω και στην εισαγωγη για cz3 μηπως βρουμε κατι
kostanet Posted July 10, 2009 Report Posted July 10, 2009 Ζητειται σκουπακι απο czt για να ενσωματωθει στο reload μου.Οσοι μεγαλοι(czt0 δεν εχουν κανει το project των παιδιων με τις τρυπες και δεν το χρειαζεστε στειλτε μου 1 pmKατα προτιμηση παιδια απο λεκανοπαιδιο Αττικης καθως δεν μπορω τα ταχυδρομικα και τις oυρες σε τραπεζες και Ελτα Ευχαριστω Αν το θελεις ακομα εγω εχω αμεσα διαθεσιμο οποτε στειλε μου πμ. Και το φιλτροκουτι και το σκουπακι και ολα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.