isim Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Παιδια καλως σας βρηκα. Με λενε γιαννη και αν και δεν εχω colt (ειμαι οδηγος ενος Peugeot 207 GT) και ουτε σκοπευω να γινω, εχω παθει πλακα με το αυτοκινητο. Εχω πετυχει στον δρομο 2 φορες ενα colt czt στην Χαλκιδα (Απο την γεφυρα μεχρι και τα πρωτα φαναρια στην Λαμψακο...), το οποιο και τις δυο φορες μου εχει ριξει στα αυτια. Δηλωνω γοητευμενος με τις δυνατοτητες βελτιωσης του αυτοκινητου....Δυστηχως το δικο μου σχεδον 1ο σταδιο και ειναι μονο 180 στον στροφαλο. Τεσπα, αυτα ηθελα να πω. Το νου σας και καλα γκαζια
savah Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Kαλως ήρθες στο Colt//Club.gr !!! Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας. Μετά κάνε το εξής: -Πάτησε στο επάνω μέρος της σελίδας "Πίνακας Ελέγχου Μέλους" > Ομάδες Μελών > Επιλογή Ομάδας "Members" > κλικ στο κουμπί "Υποβολή" Ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενότητες. Μέχρι να ενεργοποιηθείς, ξεκίνα να ποστάρεις στις ενότητες Πώς μάθατε για το Colt//Club.gr? και Ποιοοο Colt Έχετε/Οδηγείτε?. Καλή παραμονή.
panaua Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 καλως ήρθες! Για βγάλε μια φώτο απο το τουμπανάκι σου.
axolotl Posted January 20, 2009 Report Posted January 20, 2009 Καλώς ήρθες γαλλόφιλε !! Πολλοί από εμάς έχουμε περάσει από τη γοητεία των Γάλλίδων... αλλά μας κράτησαν τελικά..οι κοπέλες με τα κιμονό !!!
athina Posted January 21, 2009 Report Posted January 21, 2009 Kαλως ήρθες στο Colt//Club.gr !!! Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας. Μετά κάνε το εξής: -Πάτησε στο επάνω μέρος της σελίδας "Πίνακας Ελέγχου Μέλους" > Ομάδες Μελών > Επιλογή Ομάδας "Members" > κλικ στο κουμπί "Υποβολή" Ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενότητες. Μέχρι να ενεργοποιηθείς, ξεκίνα να ποστάρεις στις ενότητες Πώς μάθατε για το Colt//Club.gr? και Ποιοοο Colt Έχετε/Οδηγείτε?. Καλή παραμονή. Πρόλαβα και το έζησα κι αυτό!! Σε είδα στα καλωσορίσματα!! Καλωσήρθες φίλε με τον Γάλλο...! Μου αρέσει που σε βλέπουμε εδώ να μιλάς έτσι και χαίρομαι να διαβάζω τόσο χαλαρή και φιλική αντιμετώπιση! Μπράβο σου!
isim Posted January 21, 2009 Author Report Posted January 21, 2009 Ρε παιδια ποσο καιρο παιρνει συνηθως η ενεργοποιηση για να δεις και το υπολοιπο φορουμ;;;;;;;
isim Posted January 21, 2009 Author Report Posted January 21, 2009 Πρόλαβα και το έζησα κι αυτό!! Σε είδα στα καλωσορίσματα!! Καλωσήρθες φίλε με τον Γάλλο...! Μου αρέσει που σε βλέπουμε εδώ να μιλάς έτσι και χαίρομαι να διαβάζω τόσο χαλαρή και φιλική αντιμετώπιση! Μπράβο σου! Κοιτα, ακομα με τσουζει...Αλλα τα ατιμα τα κολτακια πανε σαν διαολια, βεβαια μπορει να μην στριβουν σαν την Γερμανογαλλιδα μου....αλλα πανε σαν διαολια!!!!!!!!!!!!!!
HeWhoJumps Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 1η φορα βλεπω τετοιο πσοταρισμα στα 'νεα μελη'! καλως ηρθες λοιπον στο coltclub.gr
Kristy Posted January 29, 2009 Report Posted January 29, 2009 καλως ηρθες..κ εγω εμεινα οταν ειδα 1φορα το coltaki!!!! κ για την εμφανιση κ για το γκαζι του!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.