nicolas_ch2 Posted January 16, 2009 Report Posted January 16, 2009 Λοιπόν, είμαι ο Νίκος και πριν απο λίγες μέρες έγινα και εγώ κάτοχος ενός ανθρακί cz3! Καλώς σας βρήκα παιδιά!
nicolas_ch2 Posted January 17, 2009 Author Report Posted January 17, 2009 Ρε παιδια πως μπορω να ενεργοποιησω τον λογαριασμο μου ωστε να μπορω να βλεπω ολα τα θεματα του forum?
Geo_x Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Ακολουθησε τις παρακατω οδηγιες, αν δεν τις εχεις κανει ηδη... -Πατησε στο επάνω μέρος της σελίδας "Πίνακας Ελέγχου Μέλους" > Ομάδες Μελών > Επιλογή Ομάδας "Members" > κλικ στο κουμπί "Υποβολή" Ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενότητες.
nicolas_ch2 Posted January 17, 2009 Author Report Posted January 17, 2009 Το εχω κανει!Οποτε μαλλον περιμενω..
panaua Posted January 17, 2009 Report Posted January 17, 2009 Kαλως ήρθες στο Colt//Club.gr !!! Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας. Ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενότητες. Μέχρι να ενεργοποιηθείς, ξεκίνα να ποστάρεις στις ενότητες Πώς μάθατε για το Colt//Club.gr? και Ποιοοο Colt Έχετε/Οδηγείτε?. Kαλή παραμονή.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.