GK_NIKOS Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Γεια σε ολους, εχω ενα colt-cz3 ,εδω και 2 χρονια. Λογω της δουλειας μου,θα μου ειναι δυσκολο να ερχομαι σε συναντησεις και εκδηλωσεις... Θα χρειαστω ομως λιγη βοηθεια,εχω καποιες αποριες με την σελιδα(δεν γνωριζω και πολλα απο διαδυκτιο)... Που να απευθυνθω;
stragal Posted December 16, 2008 Report Posted December 16, 2008 Kαλως ήρθες στο Colt//Club.gr !!! Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας. Μετά κάνε το εξής: -Πατησε στο επάνω μέρος της σελίδας "Πίνακας Ελέγχου Μέλους" > Ομάδες Μελών > Επιλογή Ομάδας "Members" > κλικ στο κουμπί "Υποβολή" Ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενότητες. Μέχρι να ενεργοποιηθείς, ξεκίνα να ποστάρεις στις ενότητες Πώς μάθατε για το Colt//Club.gr? και Ποιοοο Colt Έχετε/Οδηγείτε?. Kαλή παραμονή.
KELMAN Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Καλώς ήλθες φίλε, καλή διαμονή και με το καλό σε καμιά συνάντηση... Είναι μια γκαζιά η Κατερίνη....
athina Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Καλωσήρθες στην παρέα μας! Μην ανησυχείς θα σου λυθούν όλες οι απορίες!
GK_NIKOS Posted December 24, 2008 Author Report Posted December 24, 2008 eyxaristw gia tin ypodoxi! na se rwyisw omws...auto to 8ema me ton nibiru...to pisteueis?
Liou Posted December 24, 2008 Report Posted December 24, 2008 Συνονοματε καλωσήρθες. Προσπάθησε σε παρακαλώ να γραφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Ειναι βασικός κανόνας του forum μας.
GK_NIKOS Posted December 25, 2008 Author Report Posted December 25, 2008 εχεις δικαιο φιλε μου..κατα λαθος απο συνηθεια εγραψα με λατινικους, ευχαριστω που μου το θυμισες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.