fivosgtp Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Χαιρετω ολη την ομορφη παρεα....ειμαι ο Φοιβος κ ειμαι μελος περιπου δυο χρονια κ ο λογος που γραφω παλι εδω ειναι επειδη πουλησα το 1.3 coltακι που ειχα κ πηρα εχτες ενα μαυρο μεταχειρισμενο czt!!!!!ειναι μοντελο 05 κ εχει 45000χλμ....μου φαινονται ολα τελεια μεσα στο καινουριο αμαξι (σε σχεση με το 1,3)
panaua Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 καλως τον ξανα και τουρμπάτο αυτη τη φορα!!! Με το καλο να το ευχαριστηθεις!!
axolotl Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Καλώς το ανανεωμένο μέλος !!!! Με το καλό οι νέες τουρμπίνες. Για πες μας μερικά στοιχεία για το αυτοκίνητο.. από που το πήρες, σερβις history, κόστος, βελτιώσεις κλπ !!!
fivosgtp Posted December 9, 2008 Author Report Posted December 9, 2008 Ευχαριστω ολους....το αμαξι οπως ειπα εχει 45000χλμ δν εχει καμια βελτωση...εχει κανει τα service του στον σαρακακη στην λεωφορο αθηνων αλλα κ στην παραλιακη εχει καινουρια τακακια ολοκαινουρια λαστιχα goodyear f1 λιγο φαγωμενες δισκοπλακες μπροστα οι οποιες θελουν αλλαγη καποια στιγμη....εχει αλλαξει αμορτισερ μπροστα στον σαρακακη κ επισης ολα τα γνωστα εσωτερικα προβληματα (κουμπι χειροφρενου, ντουλαπακι συνοδηγου, διορθωση καθισματων λογω θορυβου κτλ) επισης δν ηταν γραμμενος σε καποιο club...γενικα πειποιημενο θα ελεγα αλλα λιγο ταλαιπωρημενο το χρωμα του(δν ειναι μεταλλικο) κ απ οτι μου ελεγε δν το πολυχρησιμοποιουσε μεσα στην αθηνα γτ ειχε κ ενα smart κ γενικα δν το ζοριζε...αυτα!!! εγω απο αυριο παω για φιμε κ βλεπουμε!!!!! ΑΑΑΑΑ κ το αγορασα 11000 ευρωπουλακια κ ειχε κ πληρωμενα τελη 09..
panaua Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 χρυσή ευκαιρια, ή car.gr? Πολυ καλή τιμή!!
fivosgtp Posted December 9, 2008 Author Report Posted December 9, 2008 Απο χρυση ευκαιρια...το εδινε 12000 αλλα με ειδε καλο παιδι κ φοιτητη κ μου το αφησε 11000 ειχα βρει αλλα 2-3 πριν ολα πιο ακριβα ιδιας χρονολογιας κ λιγοτερο περιποιημενα αλλα ολο καποιο προβλημα παρουσιαζοταν.......ειτε ειχε να πληρωσει ακομα δοσεις κ ηθελε να τις ξεχρεωσω εγω κ αλλα πολλα!!!τελος καλο ομως.....
panaua Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Ωραιος!! Αντε με το καλο να το χαρεις!!! Καλοτάξιδος και απροβλημάτιστος! Και προσοχή στο δρόμο!
starlet84 Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Καλως τον...καλοταξιδο με ασφαλη χιλιομετρα για το πυραυλακι σου
athina Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Μπράβο για την κινησή σου, σε ζηλεύω!! Το 3 αράκι σου το πούλησες?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.