Kaizen-Performance Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 καλημερα σε ολους, ειμαι ο Δημητρης, φιλος του Sarantis, θα χαρω να τα λεμε και ιντερνετικα!
panaua Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 welcome Δημήτρη! Ο Δημήτρης μπορεί να μας στέλνει πράγματα απο Αγγλία που δεν μας στέλνουν οι εκει αντιπρόσωποι!!
Geo_x Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Καλως ηρθες Δημητρη! Αντε να κανονιζουμε και το group buy!
StanVet Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Καλωσόρισες Δημήτρη! Αν δεν κάνω λάθος είσαι κάτοχος ενός υπέροχου Impreza... Σου έχω στείλει και π.μ.!
Gigi Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Δημητρη καλησπερα και απο εδω. Ο Δημητρης μου εφερε απο την Αγγλια τα slicks για το Westfield μου
Kaizen-Performance Posted December 7, 2008 Author Report Posted December 7, 2008 την καλημερα σε ολους, ευχαριστω για το καλωσορισμα!
niCOLeTa Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Welcome To C//C!! Ευχαριστούμε γι αυτή σου την κίνηση, είναι πολύ σημαντική για τα μέλη του club καθώς μας γλιτώνει από αρκετά € !Ελπίζω μόνο να είμαστε συνεργάσιμοι μαζί σου! ΥΓ:Το νου σας ρεμάλια!Το νού σας!! (που έλεγε κ οΚωσταντάρας)
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Καλώς όρισες στην παρέα μας Δημήτρη!
Kaizen-Performance Posted December 7, 2008 Author Report Posted December 7, 2008 Welcome To C//C!!Ευχαριστούμε γι αυτή σου την κίνηση, είναι πολύ σημαντική για τα μέλη του club καθώς μας γλιτώνει από αρκετά € !Ελπίζω μόνο να είμαστε συνεργάσιμοι μαζί σου! ΥΓ:Το νου σας ρεμάλια!Το νού σας!! (που έλεγε κ οΚωσταντάρας) Νικολετα, οτι περναει απο το χερι μου θα γινει..απο εκει και περα ειναι αληθεια οτι το Ελληνικο Αγοριστικο Κοινο ειναι αρκετα απαιτητικο..μεχρι τωρα παντως ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Ελισσαβετ , σε ποιο μερος της Χαλκιδικης πηγαινεις?
Kaizen-Performance Posted December 7, 2008 Author Report Posted December 7, 2008 Πωε βρεθηκες εκει πανω ρε φιλε? σπουδες κ δουλεια οπως οι περισσοτεροι .
wastegate Posted December 7, 2008 Report Posted December 7, 2008 Σε ποια πολη εισαι φιλε αν επιτρεπεται? Εχω ενα φιλο για σπουδες στο Λιβερπουλ!
Kaizen-Performance Posted December 8, 2008 Author Report Posted December 8, 2008 Σε ποια πολη εισαι φιλε αν επιτρεπεται?Εχω ενα φιλο για σπουδες στο Λιβερπουλ! Νοτινχαμ φιλαρακι..
athina Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Καλωσήρθες φίλε από τα ξένα! Δεν πρόλαβες να μπεις και πέσανε πάνω σου όλοι για κονέ!! Μην ακούς κανέναν, μόνο εμένα!!!!
Kaizen-Performance Posted December 15, 2008 Author Report Posted December 15, 2008 ευχαριστω πολυ για το καλοσωρισμα παιδια,
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.