meletis Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στην παρέα σας. Είμαι και εγώ άλλος ένας ευτυχής κάτοχος ενός CZt και ψάχνομαι και εγώ για βελτίωση του αυτοκινήτου μου.
sfageas Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 καλως ηλθες!!! εισαι στο σωστο δρομο....
stragal Posted November 27, 2008 Report Posted November 27, 2008 Kαλως ήρθες στο Colt//Club.gr !!! Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας. Μετά κάνε το εξής: -Πατησε στο επάνω μέρος της σελίδας "Πίνακας Ελέγχου Μέλους" > Ομάδες Μελών > Επιλογή Ομάδας "Members" > κλικ στο κουμπί "Υποβολή" Ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενότητες. Μέχρι να ενεργοποιηθείς, ξεκίνα να ποστάρεις στις ενότητες,Πώς μάθατε για το coltclub? και Ποιοοο Colt Έχετε/Οδηγείτε?. Καλά ποσταρίσματα!!!
KELMAN Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Καλώς ήλθες, δεν το έχεις καταλάβει...Ήδη βελτιώθηκες!!! έχεις πάρει ήδη 5 ίππους από το c//c !
niCOLeTa Posted November 28, 2008 Report Posted November 28, 2008 Welcome To C//C!!! Καλές βελτιώσεις λοιπόν!!
ColtLover Posted November 30, 2008 Report Posted November 30, 2008 Ήρθες στο σωστό μέρος για βελτιώσεις ! Καλώς ήλθες!
va69 Posted December 1, 2008 Report Posted December 1, 2008 Καλώς όρισες!!! Καλή παραμονή στο Colt//Club.gr
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.