cosvic2112 Posted November 22, 2008 Report Posted November 22, 2008 Ειμαι ο Κωνσταντίνος και οδηγώ το πρωτο αυτοκίνητο που αγόρασα μόνος μου ( 30 χρονων γάϊδαρος ) το οποίο είναι ενα Coltακι 1,3 και το αγόρασα περσυ τον Ωκτόβριο! Είναι το Invite με ηλιοροφή, αεροτομή και προβολάκια! Το μόνο κακό ειναι οτι το πήρα ασημί ενώ το ήθελα μαύρο γιατι πολύ απλά το μαύρο θα αργούσε! Εύχομαι να γνωρισω αρκετο κόσμο εδω! Ευχαριστώ
stragal Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Kαλως ήρθες στο Colt//Club.gr !!! Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας. Μετά κάνε το εξής: -Πατησε στο επάνω μέρος της σελίδας "Πίνακας Ελέγχου Μέλους" > Ομάδες Μελών > Επιλογή Ομάδας "Members" > κλικ στο κουμπί "Υποβολή" Ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενότητες. Μέχρι να ενεργοποιηθείς, ξεκίνα να ποστάρεις στις ενότητες,Πώς μάθατε για το coltclub? και Ποιοοο Colt Έχετε/Οδηγείτε?. Καλά ποσταρίσματα!!!
starlet84 Posted November 23, 2008 Report Posted November 23, 2008 Καλως ηρθες φιιλε μου.. Οσο για το χρωμα μην χαλιεσαι και εγω τα ιδια ελεγα... αλλα μετα αλλαξα γνωμη
athina Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Καλωσήρθες!! Δεν έχεις δίκιο, βρίσκω το ασημί κουκλί πάνω στο coltάκι!!
Guest Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Καλώς ήρθες φίλε, από ποια περιοχή του κόσμου είσαι???
va69 Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Καλώς όρισες!!! Καλή παραμονή στο Colt//Club.gr Πολύ ωραίο το ασημί και δεν λερώνει για ρώτα και μας με τα μαύρα ...με ένα ξεσκονόπανο στο χέρι είμαστε.....αααααχχχχχχχ το επόμενο ασημι !!!!!!! Σου εύχομαι καλά και ασφαλή χιλιόμετρα!!!!!!!
niCOLeTa Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 Welcome To C//C!! Μωρέ γλίτωσες!! Όχι μόνο δεν λερώνει αλλά κ αν ψιλογρατσουνιστεί-χτυπηθεί (φτου φτου μακριά) πάλι δεν φαίνεται έντονα! Εύχομαι να γνωρισω αρκετο κόσμο εδω! Καλή διάθεση να χεις κι άμα λάχει σε παντρεύουμε κι όλας χιχι!!
cosvic2112 Posted April 8, 2009 Author Report Posted April 8, 2009 Welcome To C//C!!Μωρέ γλίτωσες!! Όχι μόνο δεν λερώνει αλλά κ αν ψιλογρατσουνιστεί-χτυπηθεί (φτου φτου μακριά) πάλι δεν φαίνεται έντονα! Εύχομαι να γνωρισω αρκετο κόσμο εδω! Καλή διάθεση να χεις κι άμα λάχει σε παντρεύουμε κι όλας χιχι!! Ενας "γαμος" θε με εσωζε τωρα!!!! χαχαχαχα
cosvic2112 Posted August 19, 2009 Author Report Posted August 19, 2009 Καλώς ήρθες φίλε, από ποια περιοχή του κόσμου είσαι??? Νεο Ηράκλειο Αττικης
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.