Kristy Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Καλησπερα σας,ειμαι η Χριστινα και ειμαι η κοπελα του Μανου(kakotsoureko).δεν εχω colt αλλα οποτε μπορω διαβαζω τα νεα απο το φορουμ και ετσι πηρα την αποφαση να ανοιξω και δικο μου λογαριασμο...
stragal Posted November 21, 2008 Report Posted November 21, 2008 Kαλως ήρθες στο Colt//Club.gr !!! Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας. Μετά κάνε το εξής: -Πατησε στο επάνω μέρος της σελίδας "Πίνακας Ελέγχου Μέλους" > Ομάδες Μελών > Επιλογή Ομάδας "Members" > κλικ στο κουμπί "Υποβολή" Ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενότητες. Kαλή παραμονή.
KELMAN Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Μπράβο ρε Χριστινιό, άντε πες τον Μάνο, πότε θα πάμε για κανένα σουβλάκι στη καντίνα Μαμά Τερέζα; πεθύμησα το coltaki του! χαχαχα
kakotsoureko Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Θα παμε μονο αμα ξαναφερεις το νταουλι εχεις χαιρετισματααααα
Guest Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Σας βλέπω να μαλώνετε πάνω στο πληκτρολόγιο.... Καλως ήρθες Χριστίνα...
ANTONIS_EVO7 Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 Γεια σου ρε Χριστινιο! Πως απο δω??
Guest Posted November 24, 2008 Report Posted November 24, 2008 χριστιναααααααααααακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλως ηρθες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.