LindianGR Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Με λενε θεοδοση ειμαι 22 χρονων απο ροδο και οδηγαω ενα μαυρο czt
stragal Posted November 12, 2008 Report Posted November 12, 2008 Kαλως ήρθες στο Colt//Club.gr !!! Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας. Μετά κάνε το εξής: -Πατησε στο επάνω μέρος της σελίδας "Πίνακας Ελέγχου Μέλους" > Ομάδες Μελών > Επιλογή Ομάδας "Members" > κλικ στο κουμπί "Υποβολή" Ο λογαριασμός σου θα ενεργοποιηθεί σύντομα και θα έχεις πρόσβαση σε όλες τις ενότητες. Μέχρι να ενεργοποιηθείς, ξεκίνα να ποστάρεις στις ενότητες Πώς μάθατε για το Colt//Club.gr? και Ποιοοο Colt Έχετε/Οδηγείτε?. Kαλή παραμονή.
StanVet Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Λίνδος rulez.... Καλωσόρισες Θεοδόση!
niCOLeTa Posted November 13, 2008 Report Posted November 13, 2008 Welcome To C//C!!! Ιδού κ η Ρόδοοοος!!
LindianGR Posted November 14, 2008 Author Report Posted November 14, 2008 Ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα παιδια!
LindianGR Posted December 8, 2008 Author Report Posted December 8, 2008 Παιδια τι θα γινει με την προσβαση μου στα υπολοιπα θεματα?? Εχω ακολουθησει ολα τα βηματα αλλα ακομη τιποτα... καποιος υπευθυνος ας μου εξηγησει παρακαλω!
digilef Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 Παιδια τι θα γινει με την προσβαση μου στα υπολοιπα θεματα??Εχω ακολουθησει ολα τα βηματα αλλα ακομη τιποτα... καποιος υπευθυνος ας μου εξηγησει παρακαλω! Πρέπει να είσαι οκ τώρα! I fix it !!! Welcome
starlet84 Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Καλως ηρθες φιλε μου... Στη ροδο εχετε το μικροβιο της βελτιωσης
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.