billy boy pltrxs Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 ειμαι ο βασιλης απο 8εσνικη εχω ενα κοκκινο czt τρυπιο.. ημουν ο billy boy στο προηγουμενο site αλλα επειδη δε με εβαζε ετσι αναγκαστηκα να δημιουργησω νεο κωδικο ''βελτιωμενο''....... γι αυτο 8α παρακαλουσα να ενεργοποιη8ει ο λογαριασμος μου για να μπορω να βλεπω και τα υπολοιπα πλ χρησιμα θεματα... ευχαριστω
StanVet Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Καλωσόρισες Βασίλη...(κατά κόσμον Πλούραρχα) Λίαν συντόμως θα ενεργοποιηθείς....
Revolver Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Ξανά καλώς ήρθες λοιπόνννννννννννν.......
Geo_x Posted October 31, 2008 Report Posted October 31, 2008 Βασιλη τι προβλημα εχεις με τον παλιο σου λογαριασμο? Να το τσεκαρουμε...
cadalora Posted November 1, 2008 Report Posted November 1, 2008 Γεια σου Βασιλακη τρυπιε .Ενα εχω να πω ``Κανε στην ακρη να περασω.......`` Αντε να ετοιμαζεις κι αλλες εκπληξεις για τους μικρους μας φιλους εδω στο Salonica ..........καλα γκαζια
billy boy pltrxs Posted November 2, 2008 Author Report Posted November 2, 2008 Βασιλη τι προβλημα εχεις με τον παλιο σου λογαριασμο? Να το τσεκαρουμε... προφανως δε με βαζει μεσα με το παλιο κωδικο... αν γινεται παρακαλω να ενεργοποιησετε το λογαριασμο μου...
Liou Posted November 2, 2008 Report Posted November 2, 2008 Bασίλη προσπάθησε στον παλιό σου λογαριασμό να αλλαξεις password. Αν δεν ξέρεις στειλε μου ΠΜ να στο κανω εγώ.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.