Narmel Posted September 16, 2008 Report Share Posted September 16, 2008 Μπορεί να σας φανεί λίγο περίεργη η αγγελία μου αλλά αποφασίσαμε με τον αδερφό μου να κάνουμε "μεταμόσχευση" κινητήρα απο czt στο 5θυρό μου (αν όλα πάνε καλά θα μαι το πρώτο versionR έπί ελληνικού εδάφους. Μην με ρωτήσετε γιατί δεν παίρνω Τ γιατί πολύ απλά η απάντηση θεωρείται δεδομένη. Έχω μιλήσει με τον μηχανικό μου στην mitsu και θα βρούμε όλα τα παρελκόμενα (μεγαλύτερα φρένα-ζάντες, ενισχυμένες βάσεις κινητήρα, παχύτερες αντιστρεπτικές κλπ) Γι αυτό λοιπόν όπως καταλαβαίνετε ψάχνω μοτέρ czt...οπότε όποιος ακούσει κάτι σφυρίζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
arkas Posted October 27, 2008 Report Share Posted October 27, 2008 Κοιτα στο car.gr.Υπαρχει 1 czt τρακαρισμενο και πουλαει μοτερακι.για κοιτα αν σου κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlos Posted November 8, 2008 Report Share Posted November 8, 2008 μπες και ση σελιδα jdmr εχει και εκει ενα μοτερ 1500 ευρωπουλακια το δινει νομιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narmel Posted November 8, 2008 Author Report Share Posted November 8, 2008 Ποια είναι ακριβώς η ιστοσελίδα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cadalora Posted November 9, 2008 Report Share Posted November 9, 2008 Επειδη μαλλον χρειαζεσαι κομπλε μετατροπη μπες στο www.car.gr και δες μια αγγελια για ενα μαυρο τρακαρισμενο colt.Το παιδι που εχει το μαγαζι ειναι φιλος και εξουσιοδοτημενος λαμαρινας του Σαρακακη στην Θεσ-νικη.Μιλα μαζι του τον λενε Παναγιωτη ....Θα σου δωσει ολο το αυτοκινητο για να κανεις κατι σωστο.Καλη ευκολια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adreas Posted November 10, 2008 Report Share Posted November 10, 2008 Ποια είναι ακριβώς η ιστοσελίδα? www.jdm-r.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.