christosm Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Gia sas pedia. Ime apo kipro me Colt Ralliart Version R Kai kapies photos apo to car.. Apopsis? 1.Sports Ralliart Rear Wing 2.Sports Ralliart Muffler 3.Rear Ralliart Bumper Heat Protector 4.Ralliart Front Mechanical LSD Kit 5.Ralliart Air Suction Pipe and Inter-Cooler Pipe kit 6.Blitz Air Filter Power Core 7.Ralliart Sports 1 DIN Driving Meter Kit (Oil Temp,Oil Press,Boost) 8.Neodymium Magnet Oil Filter 9.Ralliart Fuel Filler Cap Cover 10.Ralliart Sports Oil Filler Cap - Black 11.Ralliart High Pressure Radiator Cap 12.Ralliart Rear View Mirror Cover 13.Ralliart Accent Plate 14.LAILE Beatrush Engine Roll Stopper 15.Advanced RS*R Ti2000 Down Springs 16.Xenon HID headlamps 17.Dusk sensing head lights and rain sensing windscreen wipers
ANTONIS_EVO7 Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Καλως ηρθες Χρησταρα! Γιατι αγορι μου εβαλες αυτες τις ασχημες φωτο? Πλακα κανω! Το καπω κ ο προφυλακτηρας ιδιως τα σπανε!Ευγε!
Guest Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Kαλως ήρθες στο Colt//Club !!! Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας. Επίσης διάβασε εδώ τι πρέπει να κάνεις για να ενεργοποιηθείς και να δείς και τα υπόλοιπα τμήματα του forum. Μέχρι να ενεργοποιηθείς, ξεκίνα να ποστάρεις στις ενότητες, Πώς μάθατε για το coltclub? και Ποιοοο Colt Έχετε/Οδηγείτε?. Kαλή παραμονή.
Guest Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 καλως ηρθες φιλε αν και το kipro το διαβασα kpro και τρελαθηκα !!!!
StanVet Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Καλωσόρισες Χρήστο! Το Ralliart σου κούκλα...αλλά αυτό το 5θυρο με χαλάει λιγάκι...:wink: Εκτός από το καπώ και τον προφυλακτήρα επίσης όλα τα λεφτά πρέπει να είναι και τα Recaro καθίσματα, δίκιο έχω??? Καλή διαμονή και καλά post! (Υπόψιν, γράφουμε μόνο πεζά ελληνο-κυπριακά )
toutouni Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 καλώς τον πρώτο τον original ralliart στο κλαμπ μας ΄-)
StanVet Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Νομίζω έχουμε και άλλον έναν Κύπριο με Ralliart...:roll:
arkas Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 To θελω και εγω σε 3πορτο και αριστεροτιμονο.Ζηλευω. Καλοριζικος στο club.Mπροστα και και εσωτερικα ειναι ολα τα λεφτα.Αλλ μακραν ολα τα λεφτα ειναι το μοτερακι του!ΑΧ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
athina Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Κουκλί και τούμπανο το ralliart... Ζηλεύω απίστευτα εσάς εκεί στην Κύπρο... Καλωσήρθες στην παρέα μας και καλή διαμονή!!
Guest Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 καλως μας ηρθες Χρηστο απο την ομορφη μeγαλονησο με τα ομορφα της αυτοκινητα ααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ αυτο το καπο!!!!!!!!!!
panaua Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 καλως ήρθες!!! ΤΟΥΜΠΑΝΟ το version R!!! Τα πράγματα που φοράς τα έβαλες εσύ ή έτσι το αγόρασες?
christosm Posted August 21, 2008 Author Report Posted August 21, 2008 Όλα όσα υπάρχουν πάνω στο αυτοκίνητο φίλε ήταν από όταν το πήρα. Περίμενα μέρες για να χτυπήσω τέτοιο λαυράκι Οι ιάπωνες φίλε είναι μάνες σε αυτά.. Έχει πολύ περισσότερα έχτρα από ένα απλό Ralliart colt.
Geo_x Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Καλως ηρθες Χρηστο! Βλεπω δεν εχασε καθολου χρονο και εκανες την εγγραφη!
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Αχ αχ τι τέλειο που είναι!! Ίσως το ωραιότερο ως τωρα που εχω δει... καλορίζικο μεγάλε και καλά ασφαλή χιλιόμετρα. ΥΓ: Πειράζει που ζηλεψα λιγάαακι; :oops:
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted August 24, 2008 Report Posted August 24, 2008 [marq=right:d9239ada9d]WELCOME TO THE CLUB!!![/marq:d9239ada9d] ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΤΟ VERSION R !!!!!!!!!!!!
va69 Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Καλώς ήρθες καλή διαμονή...... Το αμάξι δεν παίζεται ...έτυχε να το δω από κοντά τα Χριστούγεννα που ήμουν Αυστραλία είναι "" πανέμορφο "" Εύχομαι πολλά καλά και ασφαλή χιλιόμετρα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.