boturbo Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 καλημερα παιδια ειμαι κατοχος εδω και 25 ημερες ενος colt czt χρωματος μαυρου εχω ηδη χασει την μπαλα με την επιλογη που εκανα. εχει κανεις δυναμομετρησει μαμα czt;
Revolver Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Καλώς ήρθες στην παρέα μας!Ναι το έχουν δυναμομετρήσει.Περίμενε καλύτερα να ενεργοποιηθείς κανονικά και κοίτα το ανάλογο θέμα.Να μάθεις κ το φόρουμ σιγά σιγά!
mike Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Kαλως ήρθες στο Colt//Club !!! Διάβασε σε παρακαλώ τους κανόνες λειτουργίας. Επίσης διάβασε εδώ τι πρέπει να κάνεις για να ενεργοποιηθείς και να δείς και τα υπόλοιπα τμήματα του forum. Μέχρι να ενεργοποιηθείς, ξεκίνα να ποστάρεις στις ενότητες, Πώς μάθατε για το coltclub? και Ποιοοο Colt Έχετε/Οδηγείτε?. Kαλή παραμονή.
va69 Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Καλώς όρισες,καλορίζικο,καλοτάξιδο και με πολλά ασφαλή χιλιόμετρα..... Δεν έχω δυναμομετρηθεί ακόμα .....αλλά από ροπή σκοτώνει.....
boturbo Posted August 7, 2008 Author Report Posted August 7, 2008 ευχαριστω παιδια να ειστε καλα γιατι απο forum εχω μαυρα μεσανυκτα
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 [marq=right:a4bcce0b89]WELCOME TO THE CLUB!!![/marq:a4bcce0b89]
XARIS XARISAMENOS Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Καλως ηρθες,ολοι ασχετοι μπηκαμε και προσπαθουμε,υπομονη και θα μαθεις-κερδισεις πολλα απο την συμμετοχη σου!
panaua Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 καλως ήρθες! κανε λίγη υπομονή και θα τα δεις όλα!
thanosman1 Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 γεια σας, ειμαι ο θανος , πολλοι απο εσας με ξερετε γιατι εγραφα και πιο παλια αλλα δεν μπορω να μπω με τον παλιο μου κωδικο...δεν ξερω γιατι... εχω ενα μινι κουπερ ς βελτιωμενο και τρεφω μεγαλο σεβασμο για τα κολτ! καλη σας συνεχεια! panaua: Υπάρχει ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, το ψάχνουμε.... Αν θες ανοιξε ενα νέο θέμα, στα νέα μέλη.
Gigi Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Γεια σου ρε Θανο,που χαθηκες. Ελατε σε καμια συναντηση μας να θυμηθουμε τα παλια!!
athina Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Καλωσήρθατε όλοι παλιοί και νέοι!!! Boturbo αν έχεις χάσει τη μπάλα από τώρα, περίμενε να ενεργοποιηθείς και να αρχίσεις να διαβάζεις να δεις τί θα γίνει!!!
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 Καλώς ήρθατε και οι δύο στην παρέα μας! Καλοτάξιδο boturbo το τουρμπάκι σου!
Guest Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 καλημερα παιδια ειμαι κατοχος εδω και 25 ημερες ενος colt czt χρωματος μαυρου εχω ηδη χασει την μπαλα με την επιλογη που εκανα. εχει κανεις δυναμομετρησει μαμα czt; καταρχην καλως ηρθες.Αν δεις το GARAZE μου θα δεις μαμα δυναμομετρηση CZT :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.