tasulm Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Καλημέρα σε όλους τους Coltακηδες! Μέλος του swiftclub, τους βαρέθηκα, ειχα και μια καλύτερη προσφορά εδω που τα λέμε, και ειπα να γραφτώ σε εσάς! χαχαχα! Πλάκα κάνω εννοείται, το λέω επειδή ξέρω οτι πολλα παιδιά απο το swiftclub μπαίνουν συχνά εδώ και τούμπαλιν βέβαια! Ελπίζω πάντα να ανταλλάζουμε χρήσιμες πληροφορίες!
athina Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 Κάτσε εδώ είναι καλάααα!!! Καλωσήρθες και σε αυτή την παρέα!!!
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted July 11, 2008 Report Posted July 11, 2008 [marq=right:c82ffa77e0]WELCOME TO THE CLUB!!![/marq:c82ffa77e0]
tasulm Posted July 15, 2008 Author Report Posted July 15, 2008 χεχεχε...! Βασικά πολύ ωραίο το φορουμάκι σας... Να πω την αλήθεια μου, αν μπορούσα να διαβάσω και κανενα θέμα εκτός απο τα νέα μέλη θα ηταν ακόμα πιο ωραιο χαχαχαχαχαχαχα! Τι στο καλό πρέπει να κάνω, εχω κανει προσθηκη στην ομάδα, τωρα γραφει (λίγο ανορθόγραφα) "Η ένταξη σας στην ομάδα προωθείτε" απο τότε που έκανα την εγγραφη... αν θυμάμαι καλά ενημερωθηκα οτι θα πρέπει να λάβει έγκριση απο admin ή mod? Τίποτα όμως ακόμα... πρέπει να κανω κάτι? Που ακριβώς έχει προωθηθεί...? θα πρέπει να κάνω κατι?
stragal Posted July 15, 2008 Report Posted July 15, 2008 Μη βιάζεσαι...κάποιο προβληματάκι μας καθυστερεί...
tasulm Posted July 16, 2008 Author Report Posted July 16, 2008 Δεν πιστευω να με ψάχνετε στον Tειρεσία.. γιατι χρωστάω τα μαλλιά της κεφαλής μου στις Τράπεζες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.