panosm25 Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Καλημερα κ απο μενα Αν κ ειμαι πολυ καιρο μερος του Forum κ εχω postarei πολλες φορες κιολας επρεπε να εγγαινιασω σωστα αυτο το topic ως νεο μελος οταν κανω αγορα κ ενος Mitsubishi... Απο 10/6 λοιπον ειμαι ευτυχης κατοχος ενος μαυρου colt cz3 amt Παναγιωτης Σε λιγο καιρο θα βαλω κ photo (αν μπορει καποιος να με βοηθησει πως να τις ανεβασω) Eπισης πως θα μπορουσα να προμηθευτω ενα αυτοκολητο του club?? Tι λαδακι (μαρκα) να βαζω στο colt amt?? Eιμαι λιγο ασχετος... Τεμπελη/υποβραχιονιο που θα μπορουσα να βρω?? Οσοι εχετε gps στο αυτοκινητο εχετε μονο την βεντουζα στηριξης ή εχετε βρει κ καμια αλλα πιο αισθητικα ομορφη πατεντα??
wilmot Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Welcome!!! Για όλα αυτά που ρώτησες υπάρχουν απαντήσεις στα σχετικά νήματα οπότε με λίγο διάβασμα ( που είναι εκ των ων ουκ ανευ στο εν λόγω φόρουμ) θα τις βρεις...
Geo_x Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Παναγιωτη καλως ηρθες και επισημα! Εδω μπορεις να βρεις ενα "how to" για τις φωτογραφιες. Και εδω απο που μπορεις να προμηθευτεις το (πολυποθητο) αυτοκολλητο.
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Καλοτάξιδο το κολτάκι σου Παναγιώτη! Θέλουμε οπωσδήποτε φώτο για να το καμαρώσουμε. Άντε και στην επόμενη συνάντηση θα του κάνουμε και βαφτίσια!
athina Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 Καλωσήρθες στην παρέα μας και επίσημα και με το καλό να ευχαριστηθείς στο έπακρο τη νέα σου αγάπη!!!
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 [marq=right:402c4ba64b]WELCOME TO THE CLUB!!![/marq:402c4ba64b] Καλορίζικο, καλά χιλιόμετρα και καλοτάξιδο Παναγιώτη!!!!!!
panosm25 Posted June 16, 2008 Author Report Posted June 16, 2008 Σας ευχαριστω ολους παιδια .... κ καλως σας βρηκα Συντομα θα βαλω Photo
ANTONIS_EVO7 Posted June 17, 2008 Report Posted June 17, 2008 Ξανα καλως ηρθες Πανο! Βλεπω εκανες τη σωστη κινηση τελικα! Καλοριζικο κ καλοταξιδο!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.