ΓΙΑΝΝΗΣ Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 Tο Colt//Club, στα πλαίσια της ενεργούς συμμετοχής του στο ενιαίο σώμα Λεσχών αυτοκινήτου του NHAC (North Hellas Auto Clubs), συνδιοργανώνει και προσκαλεί όλα τα μέλη του στο Party που θα γίνει στο Ποσείδι Χαλκιδικής στο Beach Bar Cocus στις 13 Ιουλίου 2008!!!! BE THERE!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
greg1402 Posted June 12, 2008 Report Share Posted June 12, 2008 Γιάννη τι είναι τo NAHC? Πιθανότατα να είμαι σε εκείνα τα μέρη την Κυριακή, θα περάσω μια βόλτα. Θα χει και κάποιο hapening? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted June 12, 2008 Author Report Share Posted June 12, 2008 North Hellas Auto Clubs ή αλλιώς το Ενιαίο σώμα αυτοκινητιστικών λεσχών Βορείου Ελλάδος που είμαστε μέλη και είμαι ο εκπρόσωπος του colt//club.gr Θα υπάρχουν κάποια hapening αλλα δεν τα γνωρίζουμε ακόμα. Θα ενημερώσω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted June 17, 2008 Author Report Share Posted June 17, 2008 Δεν βλέπω ενδιαφέρον........ούτε συμμετοχές..... Σαν NHAC δεν θα έχουμε κάποιο χάπενινγκ αλλα το ράδιο Έκφραση όλο και κάτι θα έχει ετοιμάσει.....ακούστε τα σποτάκια που παίζουν και θα μάθετε περισσότερα. Δεν είναι κάτι ιδιαίτερο, είναι μια ευκαιρία να μαζευτούμε όλα τα clubs σε ένα μέρος για να περάσουμε καλά. Εγώ θα πάω έτσι κι αλλιώς.....έστω και αν θα είμαι μόνος μου.... 1. Γιάννης +1 2. StanVet 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanVet Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 E, να μην σε αφήσουμε μόνο...:oops: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stragal Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Καλά , Ποσείδι και δεν πάτε οι βόρειοι????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanVet Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Εγώ θα είμαι εκεί πιθανότατα στο camping του Α.Π.Θ ήδη από 6-7 Ιουλίου.......Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...:roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stragal Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Σταύροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Σ αυτό το καμπιγκ ημουνα καθε καοκαίρι ως φοιτητής... οφ αντ γκουυυυυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Ρε.. αφού τα είπαμε.. μάλλον θα έρθω κι εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsotos Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 και εγω χαλκιδικη θα κωπροσκυλιαζ οποτε μαλλον θα ερθω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narmel Posted June 20, 2008 Report Share Posted June 20, 2008 Την Παρασκευή 11 Ιουλίου ορκίζεται η γυναίκα μου στο Α.Π.Θ οπότε αν καταφέρω να το συνδιασω σαν ΣΚ εννοείται μέσα κι εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted July 7, 2008 Author Report Share Posted July 7, 2008 Μετά απο αρκετή σκέψη και υπομονη μέχρι να δώ την συμμετοχή, αποφάσισα να ακυρώσω την συμμετοχή του club μας στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάμε σαν coltclub και να είμαστε 3 αυτοκίνητα. Όποιος θέλει να έρθει είναι καλοδεχούμενος αλλα δεν θα παρευρεθούμε σαν coltclub..... Θα προχωρήσω διαφορετικά απο δώ και πέρα, αμα συνεχίσει να μην υπάρχει ενδιαφέρον θα αποχωρήσω απο εκπρόσωπος του coltclub στα NHAC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 Εεεμ.... nο colts, no party παιδες... Χωρις συμμετοχες δεν υπαρχει λογος να γινεται βαβουρα.... το κλαμπ ειμαστε εμεις και οχι το ονομα μας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
toutouni Posted July 8, 2008 Report Share Posted July 8, 2008 το πόσο έχει τρέξει ο γιάννης για ΟΛΟΥΣ μας όλο αυτό τον καιρό είναι περιττό να αναφερθεί εγώ θα έλεγα έστω και μόνος σου να πήγαινες να εκπροσωπούσες το κλαμπ όχι γιατί πρέπει να παρευρίσκεται στην εκδήλωση αλλά γιατί μόνος σου είσαι μια από τις πλέον σημαντικές μονάδες αυτής της παρέας που έχουμε δημιουργήσει μην ξεχνάς όμως ότι αρχίζει και η περίοδος των διακοπών και είναι δύσκολο να μαζευτούν τα άτομα ΄-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.