Jump to content

Γ�áíΓ�íôçóç Γ�áñéÑΓͺΓ� 05/02/06 OLYMPIKO - Γ�Γ�Γ�/'Γ�Γ±Γ‘ 18:00

Recommended Posts

Posted

ΓΓ₯ Ñâïñìà ôçí Γ₯ΓͺÀñïìà óôéò 12 ΓΓ₯ÒñïáÑñΓΓ―Γ΅ (Ñëëà ΓͺÑé ãéÑ ãíùñéìΓΓ‘ Γ¬Γ₯ Γ­ΓΓ‘ Γ¬Γëç ìéÑò ΓͺÑé Γ€Γ₯ èÑ Γ£ΓΓ­Γ₯Γ© óáíΓíôçóç Γ₯ΓͺΓ₯ΓΓ­Γ― ôï ΓÑÒÒÑôïΓͺýñéÑΓͺΓ― ëüãù ôçò Γ₯ΓͺÀñïìΓΓ²) èÑ ìÑæΓ₯áôïýìΓ₯ óôï ãíùóôü Γ·ΓΎΓ±Γ― ôïá ΓΓà óôéò 18:00 üðïá ΓͺÑé èÑ ìéëΓóïáìΓ₯ ãéÑ ôÑ ôáðéΓͺà ôçò Γ₯ΓͺÀñïìΓΓ² (ΓͺÑé ΓΌΓ·Γ© ìüíï) óôï Γ¦Γ₯óôü Γ·ΓΎΓ±Γ― ôïá ΓͺÑâà OLYMPIKO. ΓÑò Γ°Γ₯ñéìΓíïáìΓ₯ ΓΌΓ«Γ₯Γ²/üëïáò

Posted

Μεσα με οοοοοοοοοοοσσσσσσσσσσσαααααααααααααα!!!!!!!!

!!

Posted

Σκεφτομαι να μαι και γω εκει.........και φυσικα θα ρθω [/img]

Posted

Εάν ξυπνήσω νωρίς θα έρθω κι εγώ, να γνωριστούμε επιτέλους. Οσο για την εκδρομή, θα προσπαθήσω να κάνω κάτι αλλαγές στο πρόγραμμα και μάλλον θα έρθω. :D

Posted

Δε θα συναντηθουμε 6 το πρωι αλλα 18.00 το απογευμα.Αυπνιες εχεις? Να πας να το κοιταξεις. :lol: :lol: :lol:

Posted

Εαν τα καταφέρω θα έρθω κι εγώ.

Θα έχω ένα Colt για να με γνωρίσετε.

Μπουαχαχαχαχαχαχα :lol:

Posted

ωχ θα έχω δράματα...

Posted

ωχ θα έχω δράματα...

Χρήστο μου πάρε τα ηρεμιστικά σου φόρα πολύ σκούρο γυαλί ηλίου και έλα την Κυριακή σε περίπτωση που έχει ήδη έρθει ο assos......

Αν τύχει να έρθει μετά απο εσένα θα φροντίσουμε να μην το δείς "ξαφνικά" μπροστά σου :oops: :oops: :oops:

Posted

Παίδες μέσα και γω!!! :D :D :D

Μας φέρνω πακέτο και καινούργιο μέλος με CZT που τον έγραψα τετάρτη βράδυ τον Bozman! :wink:

Posted

ωχ θα έχω δράματα...

Χρήστο μου πάρε τα ηρεμιστικά σου φόρα πολύ σκούρο γυαλί ηλίου και έλα την Κυριακή σε περίπτωση που έχει ήδη έρθει ο assos......

Αν τύχει να έρθει μετά απο εσένα θα φροντίσουμε να μην το δείς "ξαφνικά" μπροστά σου :oops: :oops: :oops:

Μήπως να κάνω μια ειδική σε λάσπες πριν έρθω?? :wink:

Posted

ωχ θα έχω δράματα...

Μήπως να κάνω μια ειδική σε λάσπες πριν έρθω?? :wink:

θες να ανταλλάξουμε αμάξια...?! :oops:

ps. off topic and i go

Posted

...Ναι!!! Άσος φίλτρο μαλακό.

Τάσος.

Αλλά ευχαριστώ πάντως για την φιλοφρόνηση.

Υ.Γ. Ξέρω... Ξέρω κε Controlla! Off topic

Y.Γ. 2 Afou ta Greeklish ta sixainomaste, mipws na ellhnopoiousame kai ta nicknames mas????

Posted

Τάσσος με βγάζεις από τον κόπο ευχαριστώ!Τα nickname είναι προσωπικό δεδομένο και επιτρέπουμε τα greeklish σε αυτά :lol:

Posted
Y.Γ. 2 Afou ta Greeklish ta sixainomaste, mipws na ellhnopoiousame kai ta nicknames mas????

Να σας συστηθώ: Είμαι ο ΠαιχνιδοΠοιός.

Άλλα μέλη του club είναι ο '"Ελεγχας (Controlas), ο Μυθ1κόΣ (Fabl3D), ο Κάτ0ς (Und3r), ο Μετρός (subway), o Αμαρτωλ0ς (sinn3r), o ΑυτόςΠουΠηδάει (HeWhoJumps), και πολλοί άλλοι ΣΖΤάσο...

Ξέρω, ξέρω, o.t...

Posted

Ρε τα μέλη μας...τρελάθηκαν... :lol: :lol:

Επειδή λοιπόν ο ελεγχάς (Controlas) σας προσέχει κανόνισα χώρο να καθίσουμε στο Olympico cafe στις 18:30 οπότε και θα τα πούμε ήσυχα και ωραία πίνοντας τα καφεδάκια μας, σοκολάτες (και όχι redbull :lol: --->Αντώνης :lol: ) :wink:

Η προσέλευση ισχύει κανονικά για τις 18:00,απλά να μαζευτούμε και κατευθυνόμαστε στα ενδότερα μετά :wink:

Posted
Δε θα συναντηθουμε 6 το πρωι αλλα 18.00 το απογευμα.Αυπνιες εχεις? Να πας να το κοιταξεις. :lol: :lol: :lol:

Εάν δουλεύεις μέχρι τις 07.00 νομίζω το να ξυπνήσεις νωρίς αποκτάει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα. :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...