xvibes Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Kalispera se olo to Club me lene Vageli eimai apo Athina kai exo stin katoxi mou ena CZ3 edo kai 6 mines konta !! Y.G. : pou mporo na vro to aytokollito tou COLTCLUB ? eida ena sto dromo kai apo kei ematha gia to Club.
xvibes Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 Συγνωμη για τα αγγλικα δεν διαβασα κανονες και το προσεξα σε αλλο post τοθ forum!
red_colt Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Καλώς ήρθες και καλή διαμονή Μ"" άρεσε που μας έβγαλες από τον κόπο να σου πούμε για τα greeklish :lol:
xvibes Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 Ευχαριστω παιδια για τιν υποδοχη ! Λοιπον προς το παρον δεν ξερω γιατι αλλα δεν εχω προσβαση σε αλλες θεματικες ενοτητες προφανως λογω οτι ειμαι νεο μελος. Να δωσω καποια παραπανω στοιχεια για το COLT μου! COLT CZ3 Inform (δυστυχως) με εξτρα προβολεις ομιχλης, παρκτρονικ και με δικια μου παρεμβαση εβαλα 15αρες ζαντες αλουμινιου (οχι της mitsibishi) ! Τεταρτη παω για τοποθετηση αεροτομης οποτε συντομα θα ειμαι σε θεση να κανω και καμια φωτογραφια upload
red_colt Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Διάβασε εδώ: http://www.coltclub.gr/forum/viewtopic.php?t=710 και εδώ : http://www.coltclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3177 Και δές αυτό να πάρεις μια ιδέα τι είναι εδώ που ήρθες : και αυτό : http://www.youtube.com/watch?v=9eaTn8cWmxY υ.γ. Που είσαι stragaaaaal!!! Σου τρώμε τη δουλειά
titinoulina Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 καλωσηρθες κι απο μενα.. τι χρωμα το coltaki σου?
sfageas Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 COLT CZ3 Inform (δυστυχως)καλως ηλθες!!!αλλα γιατι δυστυχως??? :?
xvibes Posted March 3, 2008 Author Report Posted March 3, 2008 Το χρωματακι ειναι γκρι-ανθρακι εργοστασιακο! Το δυστυχως πηγαινε στο οτι δεν ειναι TURBO *(ο λογος που επελεξα το Inform ειναι οτι δεν ηθελα να σκασω εχτρα λεφτα για "περιττο" κατα την γνωμη μου παντα εσωτερικο εξοπλισμο, εκτος απ τα βαμμενα εξωτερικα προστατευτικα προφυλακτηρα και πορτων τα οπια αξιζαν ολιγον τι ,επίσης η εκδοση RELOAD δεν ειχε βγει τότε) Δεν το ανεφερα αλλα ειναι το 1.3 ! Η πρωτη παρεμβαση παντως ηταν να αφεραισω το σημα του Σαρακακη απο πίσω χαχαχα και το πλαισιο πινακιδας !
Liou Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Καλωσήρθες Βαγγέλη ... Δες εδώ 4η παραγραφος και σε λίγο θα έχεις πρόσβαση σε όλα τα θέματα του forum... :wink:
StanVet Posted March 3, 2008 Report Posted March 3, 2008 Η πρωτη παρεμβαση παντως ηταν να αφεραισω το σημα του Σαρακακη απο πίσω χαχαχα και το πλαισιο πινακιδας ! Σωστή κίνηση!!! Σίγουρα πήρες 15 άλογα!!! Καλωσόρισες!!!
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted March 6, 2008 Report Posted March 6, 2008 [marq=right:614abb6101]WELCOME TO THE CLUB!!![/marq:614abb6101]
chrcolt Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 καλησπερα παιδια εχω 1 σε ζε τε . που μπορω να βρω αθτοκολιτα του κλαμπ.??
stragal Posted March 9, 2008 Report Posted March 9, 2008 Πέρνα απ την ενότητα Νέα Μέλη να μας συστηθείς εκεί....Και θα λυθούν όλες οι απορίες σου...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.