Psilos Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Παιδιά γεια και χαρά, είμαι νέος στο club αλλά και στον κόσμο αυτό. Το όνομά μου είναι Psiloulis και είμαι ένα αγοράκι μόλις 10 ωρών. Γεννήθηκα σήμερα Σάββατο, στις 2.45 το μεσημέρι και μου είπαν ότι ο πατέρας μου είναι συντηρητικός κυριούλης που όλο κάνει παρατηρήσεις στα παιδάκια που παίζουν με τα αμαξάκια στο δρόμο αλλά κι αυτός δεν είναι καλύτερος. Όλο καγκουριές μου είπαν ότι κάνει με ένα περίεργο αμάξι που μόνο αυτός κι ένας φίλος του έχουν πάρει. Καλά, χαζοί είναι ήθελα να ξερα; Τι χρησιμότητα έχουν αυτά τα αμάξια; Τέλος πάντων, τα πράγματα με τους μεγάλους είναι δύσκολα, δεν τα καταλαβαίνω πάντα...Ε ρε, τι έχω να τραβήξω!!! Εύχομαι να τα λέμε σύντομα και ελπίζω να δημιουργηθεί γρήγορα μία ακαδημία coltclub.gr ώστε να μπορώ να συνομιλώ με τους συνομίληκους φίλους μου! ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
axolotl Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Φτου σου ρε Ψηλέ !! Να σου ζήσει... Ιδιος είσαι ρε, μα καλά κλωνοποίηση έκανες Να τον χαίρεσαι, με υγεία και... καλή ξεκούραση τώρα φίλε !!! Welcome to the club !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liou Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Να σας ζήσει Aντώνη!!!!!!!!!!!!!!! :!: :!: :!: :!: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANTONIS_EVO7 Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Nα σας ζησει Αντωνη!Πραγματικα ειναι κουκλος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLaKoS Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 ΨΗΛΕ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ναι φωνάζω!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Φτου φτου Psile κουκλάκι είναι!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narmel Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Πω πω κάτι ομορφιές... Να σας ζήσει βρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
digilef Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Για σου πανύψηλε με τον γιόκα σου! Πάντα υγιής και τυχερός ο υιός και εσείς οι υπέροχοι γονείς του ! ....όσο για το γονίδιο......το βλέπω εγώ....προσπαθεί να θυμηθεί απεγνωσμένα που χάνει πολύτιμα secs σε σχέση με τον μπαμπά του στα Μέγαρα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asfalag Posted January 12, 2008 Report Share Posted January 12, 2008 Να σου ζήσει φίλε μου..... Να΄ναι γερό και δυνατό. Με το καλό να σαραντίσει. Είχα και εγώ την τύχη στις 19.12.07 να γίνω θειος... Θα τρελαθείς φιλος, θα τρελαθείς... Συγχαρητήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeWhoJumps Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 τωρα εξηγουνται ολα... να γιατι μας εκανες ανω κατω με τα πατηματα! Να σας ζησει, να τον καμαρωσετε και πιλοτο! σαν νεο μελος... πες μας δυο λογια... απο που εμαθες για το club? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannisbgr Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Psile, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!! ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Σιδερενιος ο γιοκας σου ψηλε! Η 2η γενια του κλαμπ αφιχθη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geo_x Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Αντωνη συγχαρητηρια! Να σας ζησει ο μπομπιρας! Δευτερα πρωι-πρωι κατ"" ευθειαν για παιδικο bucket (κατα προτιμηση Recaro), κρανος και γαντακια, και μετα εγγραφη σε σχολη οδηγων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Nα σας ζήσει, να είναι πάντα καλά, με υγεία... Άντε και όταν μεγαλώσει 2.35 :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_colt Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Να σας ζήσει το θηρίο! Κούκλος είναι! το πρώτο coltόπαιδο έκανε την είσοδό του στο club... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stragal Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Καλώς ήλθες στον κόσμο μικρούλη!!!!! Να σαι υγιής και να γίνεις τρανός !!! Να σε χαίρονται οι γονείς σου και να σε δούν όπως επιθυμούν!! Αντώνη θα σου πάρω μια 10ριά φούσκες να χεις να βλέπεις για να μη σου λείψουνε ρε !!!! ( Μην το πείς της Σουζάννας αυτό!!) :wink: Τους κανόνες λειτουργίας δεν τους ποστάρω , θ αργήσεις να τους καταλάβεις μικρούλη .... ΚΑΝΤΑ ΟΛΑ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΕΔΩ ΠΟΥ ΗΡΘΕΣ!!!! Είδε και ο Καραμπούλιας την φωτό όταν την άνοιξα , έχεις τις ευχές του!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kyr88 Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Να σας ζησει,να ειναι παντα γερο,καλοφωτισμενο κ καλοτυχο!Να τον καμαρωσετε τον μπομπιρα οπως επιθυμειτε κ γρηγορα να του κανετε αδερφακι!Μην ειναι μοναχουλης ο πιτσιρικος.. :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
StanVet Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Γερός και δυνατός να είναι Αντώνη και να σας κάνει να τον καμαρώνετε κάθε μέρα πιό πολύ και να σας κάνει περήφανους ακόμα πιο πολύ!!! Να σας ζήσει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mike Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Να Σας Ζησει και να τον δειτε οπως ακριβως τον ονειρευεστε και να μην γινει καγγουρας σαν τον μπαμπα του :wink: :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
athina Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Να σας ζήσει, να τον αγαπήσετε με όλη σας την καρδιά και να γίνει ένας μικρός ήρωας!!! ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ? Πλάκα κάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 να σας ζησει ψηλε και να τον χαιρεστε ,να ειναι παντα γερος και σηδερενιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
coltadoros Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Να σας ζησει.Να ειναι υγιεις και να τον δειτε οπως ποθειτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTAS X Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Να σας ζησει ψηλε,μπραβο ρε φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ151 Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 να σου ζήσει φίλε μου πάντα υγεία!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
colt_kosei Posted January 13, 2008 Report Share Posted January 13, 2008 Να σας ζησει το ομορφοπαιδο, μπραβο psile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.