Jump to content

Νεος με CZT

Recommended Posts

Posted

Με λενε Πανο και μολις πηρα ενα CZT μαυρο του 2008....Παιδια ειναι τελειο κ θελω γρηγορα να σας γνωρισω.....Αυτα προς το παρων και εχουμε πολλα να πουμε και εγω να μαθω περισσοτερα απο τους παλιωτερους....

Posted

Καλωσήρθες!

Αν ψάξεις λίγο μέσα στις σελίδες θα μάθεις αρκετά πράγματα για το αμάξι σου!

Posted

Αυτο θελω αλλα να μου πει και καποιος πως θα εχω προσβαση...

Posted

Καλώς ήρθες Πάνο στην παρέα μας! smilies-8851.png

Καλοτάξιδο το στολίδι σου και πολλά ασφαλή χιλιόμετρα!!

Αν μένεις Αθήνα έχουμε γρήγορα συνάντηση την Τετάρτη 16/1/2008 στις 9 το βράδυ στο καφέ-εστιατόριο Άνεμος στην Μαγούλα Αττικής!

Όσο για τα θέματα που θες να έχεις πρόσβαση, οι mods θα σε ενημερώσουν εγκαίρως για το τι πρέπει να κάνεις!

Posted

Χρειάζεται ένα μικρό χρονικό διάστημα ώστε να γίνεις member και να έχεις πρόσβαση σε όλο το forum!

Θα σε κατατοπήσουν καλύτερα οι αρμόδιοι!

Posted

Σας ευχαριστω πολυ....Μαλλον Θα τα πουμε και απο κοντα.Να ειστε καλα...Και να προσεχετε τους αλλους στον δρομο..

Posted

Πανο καλώς ήλθες στην παρέα μας!! :)

Πες μας μόνο από που είσαι! :wink:

Posted

Καλωσόρισες Πάνο!

Από πού έμαθες για το Colt//Club και από ποιά περιοχή είσαι?

Με λίγη υπομονή όλα θα γίνουν και μετά θα έχεις πολλές ώρες διάβασμα και πολλές απαντήσεις στις τυχόν απορίες σου!

Πρώτα από όλα όμως ρίξε μια ματιά στους Κανόνες Λειτουργίας..

Καλά ποσταρίσματα!!!

Posted

Γεια σου Πανο (συνονοματε!)... δεν νομιζω οι παλιοτεροι να ξερουν κατι παραπανω... :lol: απο τους νεωτερους. ολες οι πληροφοριες του φορουμ ειναι διαθεσιμη στους παντες πλεον.

....εκτος και αν εννοεις οτι ο παλιος ειναι αλλιως... :lol:

Posted

Welcome to the club!!!

Posted

[marq=right:e951fe8a1f]WELCOME TO THE CLUB!!![/marq:e951fe8a1f]

Ρίξε και μιά ματιά στο παρακάτω link για να πάρεις μια ιδέα απο το τί είναι φτιαγμένο το COLTCLUB.GR!!!

Posted

Καλως ηρθες Πανο, καλοριζικη η νεα σφεντονα! :lol:

Posted

Γεια σας παιδες.....Μενω Νεα Σμυρνη..και ειχα δει πολλα κολτακια στο δρομο με το αυτοκολλητο και ετσι μπηκα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...