anmavina Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Καλημερα σε ολους!!! Πηρα επιτελους το coltaki μου και είπα να έρθω στην παρέα σας. Είναι το reload και είναι έτοιμο για βόλτες...
flykiller Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Καλωσήρθες λοιπον! Καλες βολτες, και προσοχη στον δρομο!
Omega Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Ακόμα ένα reload στην παρέα... καλως ήρθες... Απο πού είσαι?
anmavina Posted January 8, 2008 Author Report Posted January 8, 2008 Ακόμα ένα reload στην παρέα... καλως ήρθες...Απο πού είσαι? Μενω στην Αθηνα. Υπαρχουν κι αλλα μελη με Reload?? Εψαξα να βρω καποιο Post πριν παρω την αποφαση αλλα τιποτα! Ελπιζω να εκανα καλα που το διαλεξα..
koftaris Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Καλως ορισες και καλοταξιδο το εργαλειο!
stragal Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Καλώς μας ήλθες, διάβασε σε παρακαλώ προσεκτικά εδώ : http://www.coltclub.gr/forum/viewtopic.php?t=710 και εδώ : http://www.coltclub.gr/forum/viewtopic.php?t=3981&highlight= Και δές αυτό να πάρεις μια ιδέα τι είναι εδώ που ήρθες :
BiLLaKoS Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Καλωσήρθες! Εσύ κι ο Omega είστε οι μόνοι με Reload!
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Καλώς όρισες στην παρέα μας και καλή διαμονή!
Omega Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Ακόμα ένα reload στην παρέα... καλως ήρθες...Απο πού είσαι? Μενω στην Αθηνα. Υπαρχουν κι αλλα μελη με Reload?? Εψαξα να βρω καποιο Post πριν παρω την αποφαση αλλα τιποτα! Ελπιζω να εκανα καλα που το διαλεξα.. Όχι απλά καλή επιλογή... Απλά την καλύτερη
Geo_x Posted January 8, 2008 Report Posted January 8, 2008 Καλως ηρθες anmavina! Καλοταξιδο το νεο σου τουτου!
anmavina Posted January 9, 2008 Author Report Posted January 9, 2008 Ευχαριστώ πολυ για τη θερμη υποδοχή! Το παραλαμβάνω σε 2 μέρες και έχω άγχος σχετικά με το χρώμα! (απροσδιοριστο γκρι, νεοαφιχθέν!!) Omega εσυ θα το έχεις δει μαλλον ...?? :?
Omega Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 Δέν το έχω δεί... εκτός απο το μαύρο έχω δεί στον Κουλουρή κεραμιδί το οποίο είναι πανέμορφο
anmavina Posted January 9, 2008 Author Report Posted January 9, 2008 αληθεια? το κεραμιδι δε με ενθουσιασε.. το ασπρο μου αρεσε πολυ αλλα... διστασα το δικο σου ειναι το μαυρο σωστα?
ΓΙΑΝΝΗΣ151 Posted January 9, 2008 Report Posted January 9, 2008 καλώς ήρθες και απο ένα πιο νέο μέλος.... :wink:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.