Jump to content

New kid on the block. Daihatsu YRV 1.3L Turbo


foufoutos

Recommended Posts

αν και δεν ειμαι νεο μελος μιας και δεν εχω γραψει εδω τα περιξ μου να πω.... Με λενε Αλκη. Μενω Γλυφαδα-Αναβυσσο (αναλογα). Οδηγω ενα Daihatsu YRV 1.3L Turbo (DVVT-i) μοντελο 2004 και πριν απο αυτο ειχα ενα 106 GTI εκκντροφορατο+νιτρο και πιο πριν ενα Daihatsu Charade GTti.

Ο λογος που εγινα μελος στο κλαμπ σας (αν και απο αποσταση μιας και ειμαι Αγγλια εδω και καιρο και Ελλαδα ερχομαι μονο γιορτες) ειναι γιατι το Colt Turbo ειναι οτι πιο κοντινο σε αμαξι και χαρακτηρα στο δικο μου και μαλιστα ο λογος που δεν το αγορασα τοτε (καλως η κακως) μιας και ημουν αναμεσα στα 2 ειναι, 1ον οι χωροι του (ελαχιστοι κυριως στους πισω) και 2ον οτι ηθελα οπωσδηποτε αυτοματο σειριακο.

 

Στο YRV εχω, εξατμιση απο downpipe εως τελος POPAY μαζι με καταλυτη, φιλτροχοανη στην εισαγωγη, προγραμμα (αλλα το εβγαλα και κοιταζω κι αλλα τωρα), αναρτηση ΤΕΙΝ (ειδικη παραγγελια απο Τζουρδα εκανε 2 μηνες να ερθει), μπαρα θολων απο τον Ηρακλη, σκαστρα, και πρσφατως αγορασα και θα φερω ελλαδα μπαρα-δικτυωμα ψαλιδιων CUSCO version 2, πιο παχιες αντιστρεπτκες WHITELINE, και σινεμπλοκ αλουμινιου (σε λιγο ερχονται και τα TOP MOUNT αλουμινιου) απο την D-Sport Japan.

Να πω ακομα οτι μετα απο ΠΑΡΑ πολυ κοπο και χρημα καταφεραμε και ταιριαξαμε δισκους πισω (ΝΑΙ δυστυχως μαμα ειχε ΤΑΜΠΟΥΡΑ πισω ενω το charade ειχε δισκους) και τετραπιστονα εμπρος ΠΟΛΥ ΛΕΠΤΑ απο F3000 (και τωρα περιμενω και ζαντες ειδικη παραγγελια αγωνιστικες custom για να μην γλεφουν τα 4-πιστονα)

 

Τελος φοραει και 4 TOYO PROXES R888 semi-slick

Link to comment
Share on other sites

Πολύ μου άρεσε αυτό το αμαξάκι όταν βγήκε, παρότι δεν έγινε ποτέ εμπορική επιτυχία. Βάλε και καμιά φωτογραφιούλα αν έχεις.

 

Καλώς ήλθες

Link to comment
Share on other sites

Φωτο θα βαλω αν ειναι μετα τις 23-24 που θα ειμαι παλι ελλαδα μιας και το αμαξι ειναι στο γκαραζ. Ελπιζω μεσα στις γιορτες (γιατι θα ειμαι ελλαδα μονο 3 εργασιμε) να προλαβω να βαλω τα πραγματα επανω στο τουτου και να ποσταρω και καμια ακομα φωτο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...