Jump to content

Να το παρω;;


greg1402

Recommended Posts

Καλησπέρα, λέγομαι Γρηγόρης είμαι απο Θεσσαλονίκη κι εχω ένα civic του 1993 (το οποίο μου βγήκε και ***Mod edit***τα αμάξια), αλλα ηρθε η ώρα να το αλλαξω. Εχω βρει ενα colt cz3 1.3 01/06 30000km με 8000Ε. Μ"" αρέσει πολύ το αμαξάκι αυτό αλλα θα με ενδιέφερε η γνώμη σας πριν το πάρω. Τι λέτε αξίζει;; Τι πρέπει να κοιτάξω πριν το πάρω;; Διαβασα στο autotriti είναι απο τα ζημιάρικα, ισχύει;;

 

Mod : Ας είμαστε περισσότερο προσεχτικοί στις εκφράσεις μας.

Link to comment
Share on other sites

Για εμένα το CZ3 είναι από τις πιο τίμιες επιλογές στην κατηγορία του!

 

Όμορφο είναι, χώρους έχει, δεν καίει πολύ, έχει πολύ καλό κινητήρα δηλαδή επιδόσεις, έχει φρενάρες, και έχει και 7 χρόνια εγγύηση (3 πρώτα καλά-4 έτσι & έτσι)!

 

Τώρα στην απέναντι μεριά. To ζημιάρικο είναι σχετικό..Ποιό αμάξι σαν μοντέλο δεν έχει παρουσιάσει προβλήματα?

 

Αν εξαιρέσεις κάποια προβλήματα που έχουν εμφανίσει κάποια αυτοκίνητα με τον αισθητήρα της πεταλούδας του γκαζιού, τις ομολογουμένως κουραστικές αναρτήσεις που υπολείπονται του ανταγωνισμού, και τον γενικό μονοπωλιακό εισαγωγέα Ελλάδος που στο θέμα after sales service είναι χρόνια πίσω.....

 

....κατά τα άλλα είναι πολύ καλή επιλογή!!!!

 

Ε τί περίμενες να ακούσεις και εσύ εδώ που μπήκες??? :lol: :lol: :lol:

 

Αν δεν το παινέψουμε θα πέσει να μας πλακώσει!!!

 

Α! Καλωσήρθες, με το καλό να το πάρεις, και να σε δούμε στην επόμενη συνάντηση εδώ στην Θεσσαλονίκη!!!

 

Υ.Γ. Τί χρώμα είναι? Μεταλλικό? Και ποιά έκδοση? Inform ή Ιnvite?

Link to comment
Share on other sites

Καλή επιλογή και ειδικά σε αυτή την τιμή, εφόσον δεν έχει κάποια ζημιά το αυτοκίνητο.

 

Το CZ3 είναι ένα αντικειμενικά αξιόλογο αυτοκίνητο, γι"" αυτό κι έχει πουλήσει τόσο πολύ άλλωστε! Οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουν αντιμετωπίσει κανένα σοβαρό πρόβλημα πέρα από το ντουλαπάκι (που σπάει νεύρα...) αλλά είναι κάτι που αντιμετωπίζεται εύκολα...

 

Και μία συμβουλή, αν μου επιτρέπεις: ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ το περιοδικό ΑUΤΟΦΡΙΚΗ!!!!!! Καλύτερα να διαβάζεις την Espresso ή το Ciao, πιο σχετικοί είναι από αυτοκίνητα... :twisted:

Link to comment
Share on other sites

καλοταξιδο το κολτακι σου και καλωσορισες στο κλαμπ greg1402.Στο θεμα του περιοδικου που αναφερθηκε ο φιλος μου ο psilos θα συμφωνισω 1000 τοις εκατο και οχι μονο για το συγκεκριμενο περιοδικο αλλα για την πλειοψηφια των εντυπων που ασχολουνται με το αυτοκινητο,οι τυποι ειναι οπου φυσαει ο ανεμος δηλ. οποιος μας τα χωνει αυτος ειναι και ο καλος.

 

 

Υ.Γ.Παντος τα περιοδικα αυτοκινητου ειναι ενα θεμα που σηκωνει μεγαλη κουβεντα,και θα προτεινα να το ανοιξουμε καποια στιγμη.

Link to comment
Share on other sites

Καλως ηρθες φιλε μου!Κ φυσικα να το παρεις αφου ταμαξι ειναι σουπερ αλλα εξισου σουπερ ειναι κ η τιμη που το βρηκες.Οσο για το auto τριτη που λες,με συγχωρεις,αλλα ειναι απτα πιο ελεεινα περιοδικα οποτε τι να λεμε για αντικειμενικοτητα.Απο κει κ περα η αποφαση δικη σου. :wink:

Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήλθες greg1402 και καλορίζικο το αυτοκίνητό σου.

 

Τώρα πια ανοίκεις και εσύ στο κλάμπ των διαμαντιών=(mitsubishi στα ιαπωνικά). Καλοτάξιδο και άλλαξε αναρτήσεις! :)

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες στην παρέα των cz3! smilies-8851.png

Έχω στην κατοχή μου ένα cz3 Inform, το έχω 7,5 μήνες και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Οι αναρτήσεις του είναι πολύ καλές και στρίβει... σαν τρένο :D !!

Από χώρους;... μοιάζει και ίσως να είναι πολυμορφικό, έχω μεταφέρει πάρα πολλά πράγματα και αν ρίξεις τα πίσω καθίσματα χωράει απίστευτα πράγματα. Επίσης κάθονται άνετα 5 άτομα και χωρίς δυσκολία. Να φανταστείς πως τις προάλλες γύρισα από Λαμία, ήρθα με τον θείο μου στην θέση του συνοδηγού που είναι 120 κιλά, την θεία μου, ανάλογα κιλά βάλε, και την ξαδέλφη μου που είναι 80 κιλά και ήμασταν υπερφορτωμένοι στο πορτπαγκάζ, μέχρι και λάδι μετέφερα και πηγαίναμε Εθνική σε κάποια φάση ως και 170, μιλάμε δεν κατάλαβε τίποτα από βάρος κτλ.

 

Ε... τώρα θες και άλλα να πω; :lol: :lol: Το πήρες τέλος :wink: Έκανες την ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή ever :wink: !!

Link to comment
Share on other sites

Καλως σας βρηκα και πάλι κι ευχαριστω για τις απαντήσεις σας, σε 2 βδομαδες πιστευω θα το εχω στα χερια μου. Είμαι στη φάση που το περιμένω και σκεφτομαι τι θα μπορούσα να αλλάξω για να του δώσω το δικό μου στυλ. Υπάρχει κάποιο site με αξεσουάρ;;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...