Jump to content

ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ

peg

Recommended Posts

Posted

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΩ .ΟΔΗΓΩ ΕΝΑ COLT 1500 ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΝΤΑΘΥΡΟ (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ)ΒΡΗΚΑ ΤΟ CLUB ΤΥΧΑΙΑ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙΣ .ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ.

Posted

Welcome to the club!!!

Posted

Καλωσόρισες!

Ρϊξε πρώτα μια ματιά εδώ :Κανόνες Λειτουργίας και καλά ποσταρίσματα!

Από πού είσαι αλήθεια?

Πρέπει να είσαι το μοναδικό 1500 ατμοσφαιρικό του Club οπότε θα ήμουν πολύ περίεργος να δω πως πάει από επιδόσεις.(Πρέπει να είναι αρκετά γκαζιάρικο αν κρίνω από το CZ3 που έχω!)

Posted

Εισάγεται στην Ελλάδα 1500 ατμοσφαιρα? Γιατί είχα την εντύπωση ότι η αμέσως επόμενη επιλογή από το 1300 ήταν το Τ

Posted

Εισαγόταν η 1500 ατμοσφαιρική έκδοση μόνο σε 5θυρο.. :evil:

Posted

Καλώς όρισες στην παρέα μας smilies-8851.png

ΥΓ: Αλήθεια γιατί περίμενες τόσους μήνες για να μας μιλήσεις; :roll:

Posted

Ευχαριστω για την υποδοχη που ομολογω δεν την περιμενα τοσο φιλικη.να ειστε ολοι καλα.ειμαι απο αθηνα (γλυφαδα-φιλαδελφεια) .Το coltaki το εχω σαν δευτερο αυτοκινητο για την καθημερινη μετακινηση στην ζουγγλα.παει σφαιρα χωνετε παντου και παρκαρει σε οποια τρυπα βρεις (αν ειχε και πιο καλη αναρτηση θα ηταν τελειο.εχει γραψει μεχρι τωρα 30000χλμ με μονο φιλτρα και μπουζι.δεν τριζει τιποτα και ολα μεχρι εδω οκ.καμια γνωμη για λαστιχα αν εχετε τα nct 5 αν και εχουν καλο πελμα ακομα νομιζω πρεπει να αλλαξουν .και παλι ευχαριστω για την υποδοχη και το θερμο καλοσωρισμα σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...