cap10 Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Γεια σας παιδιά, καλώς σας βρήκα. Γιάννης here.. Μπορεί να μην έχω Colt, αλλά προσπαθώ να μαζέψω τα 19000 που απαιτούνται για να αποκτήσω ένα. Ελπίζω σύντομα..
StanVet Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Καλωσόρισες Γιάννη! Καλομάζευτα κια ευκολομάζευτα να είναι τα ευρωπουλάκια που σε χωρίζουν από το Coltάκι και εδώ είμαστε να τα συζητάμε!
Psilos Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Λίγο πιο σύντομα απ΄ότι υπολόγιζες μάλλον, αν συνοπολογίσεις τα 1050 έκπτωση που ισχύει πλέον... Καλή αναμονή!
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 [marq=right:7acd75f87f]WELCOME TO THE CLUB!!![/marq:7acd75f87f] Ρίξε και μιά ματιά στο παρακάτω link για να πάρεις μια ιδέα απο το τί είναι φτιαγμένο το COLTCLUB.GR!!!
wilmot Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Πάρτο και μην το σκέφτεσαι τώρα που είναι και πιο φθηνό!!!
stragal Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Καλώς ήλθες , με το καλό να τα μαζέψεις...
coltadoros Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Καλως ηρθες φιλε.Παρτο αμεσως το Τ σου.
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Καλώς όρισες Γιάννη Με το καλό να μαζέψεις τα χρήματα και παραγγείλεις το κολτάκι σου!!
niCOLeTa Posted October 16, 2007 Report Posted October 16, 2007 Welcome to the club! Πάρτο εσύ με την έκπτωση κ μην φοβάσαι, με τους «ξεσηκώστρες» που θα μπλέξεις εδώ που ήρθες τα ρέστα θα τα δώσεις για βελτιώσεις χαχα! :mrgreen:
cap10 Posted October 17, 2007 Author Report Posted October 17, 2007 Ευχαριστώ παιδιά. Μια και δε μπορώ να γράψω ακόμη στο σωστό topic, αφού δεν είμαι senior member ακόμη(λίγο αυστηρό το βρίσκω..), θα ρωτήσω εδώ κάτι που θέλω: Έχω δει ότι δε διατίθεται ηλιοροφή(μεγάλο άχτι την έχω) σε CZT. Υπάρχει περίπτωση να βάλω μετά ή να το παραγγείλω κάπως με αυτή σαν extra? Γνωρίζεται κάτι που μπορεί να με βοηθήσει? Ευχαριστώ
Guest Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Ευχαριστώ παιδιά. Μια και δε μπορώ να γράψω ακόμη στο σωστό topic, αφού δεν είμαι senior member ακόμη(λίγο αυστηρό το βρίσκω..), θα ρωτήσω εδώ κάτι που θέλω: Έχω δει ότι δε διατίθεται ηλιοροφή(μεγάλο άχτι την έχω) σε CZT. Υπάρχει περίπτωση να βάλω μετά ή να το παραγγείλω κάπως με αυτή σαν extra? Γνωρίζεται κάτι που μπορεί να με βοηθήσει? Ευχαριστώ Πράγματι δεν διατίθεται στην Ελλάδα ακόμα. Υπάρχουν καταστήματα που την τοποθετούν μετά, ο καθένας λέει μετά τα δικά του ότι μπάινει νερό, κάνει θόρυβο και διάφορα άλλα. Προσωπικά δεν θα έκανα τέτοια επέμβαση στο αυτοκίνητο.
manos Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 καλοσορισες γιαννη ποιο κολτ θελεις να παρεις
stragal Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 Είχα ψάξει λίγο το θέμα της ηλιοροφής , και είχα βρεί με 800 ευρώ , την ηλιοροφή κ την εργασία σε γνωστό μεγάλο κατάστημα , ηλιοροφή γυάλινη , 2 μεγέθη , ηλεκτρικά ανοιγόμενη και με αρκετά χρόνια εγγύηση , την είδα φορεμένη και σε αμάξια . Το θέμα είναι αν θα θές να υποστείς το κόψιμο του ουρανού και ό,τι αυτό συνεπάγεται...
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted October 17, 2007 Report Posted October 17, 2007 αφού δεν είμαι senior member ακόμη(λίγο αυστηρό το βρίσκω..), Με 2 δημοσιεύσεις και χωρίς να σε γνωρίζει κανείς προσωπικά, θα αργήσεις.....
cZc TuRbO... Posted October 18, 2007 Report Posted October 18, 2007 καλός είρθες στο club καλη διαμονή..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.