Jump to content

Hello

cap10

Recommended Posts

Posted

Γεια σας παιδιά, καλώς σας βρήκα. Γιάννης here..

Μπορεί να μην έχω Colt, αλλά προσπαθώ να μαζέψω τα 19000 που απαιτούνται για να αποκτήσω ένα. Ελπίζω σύντομα..

Posted

Καλωσόρισες Γιάννη!

Καλομάζευτα κια ευκολομάζευτα να είναι τα ευρωπουλάκια που σε χωρίζουν από το Coltάκι και εδώ είμαστε να τα συζητάμε!

Posted

Λίγο πιο σύντομα απ΄ότι υπολόγιζες μάλλον, αν συνοπολογίσεις τα 1050 έκπτωση που ισχύει πλέον...

Καλή αναμονή!

Posted

[marq=right:7acd75f87f]WELCOME TO THE CLUB!!![/marq:7acd75f87f]

Ρίξε και μιά ματιά στο παρακάτω link για να πάρεις μια ιδέα απο το τί είναι φτιαγμένο το COLTCLUB.GR!!!

Posted

Πάρτο και μην το σκέφτεσαι τώρα που είναι και πιο φθηνό!!!

Posted

Καλώς ήλθες , με το καλό να τα μαζέψεις...

Posted

Welcome to the club!!!

Posted

Καλως ηρθες φιλε.Παρτο αμεσως το Τ σου.

Posted

Καλώς όρισες Γιάννη smilies-8851.png

Με το καλό να μαζέψεις τα χρήματα και παραγγείλεις το κολτάκι σου!!

Posted

Welcome to the club!

Πάρτο εσύ με την έκπτωση κ μην φοβάσαι, με τους «ξεσηκώστρες» που θα μπλέξεις εδώ που ήρθες τα ρέστα θα τα δώσεις για βελτιώσεις χαχα! :mrgreen:

Posted

Ευχαριστώ παιδιά.

Μια και δε μπορώ να γράψω ακόμη στο σωστό topic, αφού δεν είμαι senior member ακόμη(λίγο αυστηρό το βρίσκω..), θα ρωτήσω εδώ κάτι που θέλω:

Έχω δει ότι δε διατίθεται ηλιοροφή(μεγάλο άχτι την έχω) σε CZT. Υπάρχει περίπτωση να βάλω μετά ή να το παραγγείλω κάπως με αυτή σαν extra? Γνωρίζεται κάτι που μπορεί να με βοηθήσει? Ευχαριστώ

Posted
Ευχαριστώ παιδιά.

Μια και δε μπορώ να γράψω ακόμη στο σωστό topic, αφού δεν είμαι senior member ακόμη(λίγο αυστηρό το βρίσκω..), θα ρωτήσω εδώ κάτι που θέλω:

Έχω δει ότι δε διατίθεται ηλιοροφή(μεγάλο άχτι την έχω) σε CZT. Υπάρχει περίπτωση να βάλω μετά ή να το παραγγείλω κάπως με αυτή σαν extra? Γνωρίζεται κάτι που μπορεί να με βοηθήσει? Ευχαριστώ

Πράγματι δεν διατίθεται στην Ελλάδα ακόμα.

Υπάρχουν καταστήματα που την τοποθετούν μετά, ο καθένας λέει μετά τα δικά του ότι μπάινει νερό, κάνει θόρυβο και διάφορα άλλα.

Προσωπικά δεν θα έκανα τέτοια επέμβαση στο αυτοκίνητο.

Posted

καλοσορισες γιαννη ποιο κολτ θελεις να παρεις

Posted

Είχα ψάξει λίγο το θέμα της ηλιοροφής , και είχα βρεί με 800 ευρώ , την ηλιοροφή κ την εργασία σε γνωστό μεγάλο κατάστημα , ηλιοροφή γυάλινη , 2 μεγέθη , ηλεκτρικά ανοιγόμενη και με αρκετά χρόνια εγγύηση , την είδα φορεμένη και σε αμάξια . Το θέμα είναι αν θα θές να υποστείς το κόψιμο του ουρανού και ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Posted
αφού δεν είμαι senior member ακόμη(λίγο αυστηρό το βρίσκω..),

Με 2 δημοσιεύσεις και χωρίς να σε γνωρίζει κανείς προσωπικά, θα αργήσεις.....

Posted

welcomeeee!

Posted

καλός είρθες στο club καλη διαμονή.. :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...