hoping Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και ενάμισι μήνα άλλαξα το εξαιρετικό μου Suzuki Swift 1300 GS (τέρας οικονομίας και αξιοπιστίας) με ένα 1300 Limited Edition 5d. Αλλαξα ήδη το ηχοσύστημά του με το δικό μου και έβαλα μεμβράνες σε όλα τα τζάμια. Ελπίζω το καινούριο μου να αποδειχθεί το ίδιο καλό με το παλιό μου. Τι λέτε οι έμπειροι; Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να γίνω senior member; Θέλω να διαβάζω τα τεχνικά και τα υπόλοιπα θέματα. Εχω διαβάσει τα links, αλλά δεν κατάλαβα από ποιόν πρέπει να το ζητήσω και πώς. Καλωσήρθα λοιπόν και ευχαριστώ για την ό,ποια απάντηση. [/font:8355820c67] Link to comment Share on other sites More sharing options...
KELMAN Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Καλώς ήλθες, ελπίζοντας (Hoping) να είναι τέρας αξιοπιστίας και το cz3 LM. Καλή αρχή στον κόσμο των Colt. ΥΓ: Η αλλαγή ηχοσυστήματος, μάλλον από τις πιο χρήσιμες, αν και με +2 μπάσα και +4 πρίμα το ηχοσύστημα μαμά αποδίδει ανεκτή ποιότητα, όχι ποσότητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANTONIS_EVO7 Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Καλως ηρθες φιλε μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narmel Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Welcome to the club!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
red_colt Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Καλώς ήρθες και καλή διαμονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoping Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 Ευχαριστώ πολύ, παιδιά. KELMAN, ο λόγος που το άλλαξα ήταν ότι είναι ένα απλό radio-cd-mp3, ενώ εγώ έχω θύρα usb και χρησιμοποιώ φλασάκια (γραψε-σβήσε, μεγαλείο!! Ασε που δεν κουβαλάς και δισκάκια), και μερικά ακόμα καλούδια. Σ΄ ευχαριστώ πολύ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wilmot Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Καλορίζικο και καλά χιλιόμετρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
KOSTAS X Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 welcome και αντε και να τα εκατοστησεις,γιατι βλεπω οτι εισαι και 99 χρονων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoping Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 Ευχαριστώ.... Τί!!! να πεθάνω σε ένα χρόνο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 [marq=right:9d022836c5]WELCOME TO THE CLUB!!![/marq:9d022836c5] Ρίξε και μιά ματιά στο παρακάτω link για να πάρεις μια ιδέα απο το τί είναι φτιαγμένο το COLTCLUB.GR!!! Τι ακριβώς πρέπει να κάνω για να γίνω senior member; Υπομονή...........όλα θα γίνουν στην ώρα τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stragal Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Καλώς ήλθες , καλό διάβασμα και καλή συμμετοχή... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoping Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 Γιάννη, σε ευχαριστώ κι εσένα. Εχω δει αρκετά βιντεάκια από το link και μου αρέσουνε, αλλά μόνο τα CZT υπάρχουν; Εμείς, που για να βάζουμε τους συνομηλίκους χρειαζόμαστε πεντάθυρο και καθίσματα Isofix είμαστε οι φτωχοί συγγενείς; Οσο για υπομονή, άλλο τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stragal Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Ίσα ίσα , που έχουμε και αγωνιστικό 5θ.....Μη σου πώ το μόνο πανελλαδικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiLLaKoS Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Καλωσήρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
REMOS Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Καλώς όρισες Hoping στην παρέα μας. Το κολτάκι μου το έχω 7 μήνες αλλά του έχω κάνει 14.500χλμ. Μέχρι στιγμής νομίζω πως είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει μέχρι στιγμής. Και το κυριότερο είναι παντώς καιρού... βλέπε κίνηση, εθνική, πίστα... όλα μαζί και συμφέρει :wink: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.