Jump to content

ΝΕΟΣ coltakias απο Πέραμα


Recommended Posts

γεια σας παιδια με λένε Ηλία μένω στο Πέραμα και πριν απο μία βδομάδα αγοράσα ένα μετ/νο μαύρο cz3 μοντ 2007. ¨Εχω ακούσει πάρα πολλά για ασς γιατί δουλεύω μαζί με τον lolos1980 και μου τα έχει πρήξει για σας!!!!

Link to comment
Share on other sites

καλοσορίζω λοιπόν τον Ηλία μιας και μοιραζόμαστε τον ίδια υπολογιστή στην δουλειά και του εύχομαι καλά χλμ και ήσυχα μιας και είναι εκτός από νέος στο club είναι και νέος οδηγός .

Link to comment
Share on other sites

Καλώς τον Ηλία!

 

Μα καλά, ποιος πουλάει μτχ Colt του ""07 ;;; Εκτός κι αν υπήρχε οικονομική στενότητα... Ή, ακόμα καλύτερα, αν το έδωσε να πάρει το 5θ.... :!: :!: :!:

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες λοιπόν και επίσημα.

 

Καλά χιλιόμετρα να έχεις και να χαρείς το coltάκι σου.

 

Για τυχόν συναντήσεις ρίχνε μια ματιά εδώ --> Βόλτα κανείς

 

Ελπίζω να μας έρθεις στην εκδρομούλα την 1η του μήνα.

 

ʼν θές άνοιξε και ένα λογαριασμό στο msn για να τα λέμε και on-line.

Link to comment
Share on other sites

Όσον αφορά την ερώτηση του psilos για το ποιος πουλάει μετ/νο colt μοντ.2007 πρέπει να εξηγήσω ότι είμαι πάρα πολύ τυχερός γιατι ετυχε να το αγοράσω απο τον θείο μου ο οποίος το κράτησε μόνο 5 μήνες και έκανε 4000χλμ και ο μόνος λόγος που το έδωσε ήταν επειδή του έδωσαν από την δουλειά του εταιρικό αυτοκίνητο.Έτσι του το ""φαγα το coltaki!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα παιδιά, εγώ αν και νέο μέλος του club έχω το coltακι μου από το 2006! Σας παρακολουθώ εδώ και 1 χρόνο σχεδόν από τότε που έμαθα για το site και είπα αν και αργά μπορώ να πω να γίνω κι εγώ μέλος. ʼσχετο αλλά με λένε Σπύρο και βρίσκομαι στο Παγκράτι :D [/font:afdff40669]

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...