Jump to content

Κοπή πίτας!!!

Recommended Posts

Posted

Το Colt Club υποδέχεται τον νέο χρόνο με την κοπή πίτας που θα πραγματοποιηθεί στο Info Cafe Μπόταση 7 και Σολωμού στα Εξάρχεια. Σας περιμένουμε όλους εκεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 22:00 για να δούμε ποιος θα κερδίσει το τυχερό φλουρί!!

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply
Posted
Το Colt Club υποδέχεται τον νέο χρόνο με την κοπή πίτας που θα πραγματοποιηθεί στο Info Cafe Μπόταση 7 και Σολωμού στα Εξάρχεια. Σας περιμένουμε όλους εκεί την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου στις 22:00 για να δούμε ποιος θα κερδίσει το τυχερό φλουρί!!

άμα μπορέσω θα είμαι κι εγώ εκεί... :shock:

Posted

Τoutouni κανονισε να κλεισεις ολο τον δρομο για να παρκαρουμε,αλλιως βλεπω να ερχομαι με το μηχανακι :p

Υ.Γ Εχει κανα παρκινγκ κοντα στο μαγαζι?

Posted

άμα μπορέσω θα είμαι κι εγώ εκεί... :shock:

XAAAAAAAAAAXAXAXAXAXAAAAAAAXAAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted
Τoutouni κανονισε να κλεισεις ολο τον δρομο για να παρκαρουμε,αλλιως βλεπω να ερχομαι με το μηχανακι :p

Μπορούμε να πάμε και με μετρό :lol:

Posted

χαχαχα

μήπως είναι κι αυτό μιτσου...!?

λοιπόν ακριβώς δίπλα από το μαγαζί έχει παρκινγκ το οποίο

μετά τις 21'"30 είναι κλειστό οπότε μπορείτε να παρκάρετε εκεί

Posted

Φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να έρθω γιατί θα σχολάσω στις 2200.Θα προσπαθήσω πάντως. :roll:

Posted

Αυτη τη φορα θα ερθω! :oops:

Posted

Τόσα meeting και ακόμα δεν τα έχω καταφέρει...θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι εκεί αυτή τη φορά, αν και η επιλογή της περιοχής με αποθαρρύνει λίγο...τις προάλλες πάρκαρε ο κολλητός μου το fiestάκι του εκεί (όχι σε parking) και ακόμα κλαίει το καθρεφτάκι του (το οποίο είχε φύγει εντελώς, και μάλιστα από την μεριά του πεζοδρομίου!)

Τί κερδίζει ο φλουροκράτωρ; :D

Posted

Για το πάρκινγκ δεν θα έχουμε πρόβλημα! Είναι μια ολόκληρη αλάνα η οποία χρησιμοποιείται ως ιδιόκτητο πάρκινγκ αλλά τέτοια ώρα θα είναι όλο δικό μας!

Φυσικά υπάρχει και η λύση του ΜΕΤΡΟ και για το μετά θα βρεθεί λύση με τόσα αυτοκίνητα που θα έχουμε :wink:

Posted
Τόσα meeting και ακόμα δεν τα έχω καταφέρει...θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι εκεί αυτή τη φορά, αν και η επιλογή της περιοχής με αποθαρρύνει λίγο...τις προάλλες πάρκαρε ο κολλητός μου το fiestάκι του εκεί (όχι σε parking) και ακόμα κλαίει το καθρεφτάκι του (το οποίο είχε φύγει εντελώς, και μάλιστα από την μεριά του πεζοδρομίου!)

Δωράκι έκπληξη :wink:

Posted

Δωράκι έκπληξη :wink:

ΤΟΥΡΜΠΙΝΑ??? :lol:

Posted

AN KAI DEN EXO KATAFEREI NA ERTHO TOSO KAIRO THA PROSPATHISO NA ERTHO GIA NA POUME KALI XRONIA KAI APO KONTA GIA TO KAINOURIO KSEKINIMA SAS..... :p

Posted

Aν ειναι να΄ρθεις βαλε κατι πανω σου βρε παιδακι μου.. :D

Posted
Aν ειναι να΄ρθεις βαλε κατι πανω σου βρε παιδακι μου.. :D

ok!! :oops: kati tha kano ..............ante gia sena mono.... :wink:

Posted
:oops: :oops: :D

elpizo na min se ekana na kokiniseis.....???

:wink:

To μονο κοκκινο πανω μου,ειναι ο γιακας της αγωνιστικης μου φορμας.. 8)

Posted

Πληροφορίες λένε ότι ο Τυχερός που θα βρει το φλουρί, θα πάρει ένα Ολοκαίνουριο Λάστιχο Continental 205/45/16 Προσφοράς του γράφοντος! :twisted:

Be There!

Posted
Πληροφορίες λένε ότι ο Τυχερός που θα βρει το φλουρί, θα πάρει ένα Ολοκαίνουριο Λάστιχο Continental 205/45/16 Προσφοράς του γράφοντος! :twisted:

Be There!

Σε 17αρι τιποτα?

Posted

Εγώ σαν γνήσιος εξαρχειώτης θα έρθω με τα πόδια. :p

Ελπίζω βέβαια να είμαι εγώ ο φλουροβρέστης!

Posted

Πιστευω ολες οι διαδικασιες να εχουνε δρομολογηθει ωστε το φλουρι να πεσει σε αυτον που πραγματικα το αξιζει.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Posted
Πιστευω ολες οι διαδικασιες να εχουνε δρομολογηθει ωστε το φλουρι να πεσει σε αυτον που πραγματικα το αξιζει.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

fableD πάει γυρεύοντας δεν νομίζεις...?!

τι λέγαμε χτες με τους ασύρματους...?!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...